Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dorosli mezczyzni obrazaja sie i unosza duma jak podwazy sie ich zdanie

Polecane posty

Gość gość

zawsze trzeba sie z facetem zgadzac przytakiwac mu, przeciez to infantylne:O

Gość gość
bo to tak jakbys ich w przenosni 'kastrowala', atak na nich to jednoczesnie atak na ich precious penisa

Gość gość
po pierwsze - kwestia tego JAK to robisz po drugie - 3/4 doroslych jest niedorosla w jakims tam aspekcie osobowosci

Gość gość
dokładnie zależy jak się to zrobi. i dla mężczyzny bardzo ważna jest jego duma i honor. jako kobieta tego nie zrozumiesz!

a co jest honorowego w fochu? Jak ktoś jest pewny siebie to byle co mu dumy nie naruszy, to cecha bardzo zakompleksionych osób. Byle powiew ich przewraca.

Męskie ego ciężko znosi to, że kobieta podważa ich autorytet. Przerobiłam to an studiach :D

Gość gość
foch jest bez powodu a gdy męska duma i ego zostają naruszone to również i jego autorytet. Nie porównuj waszych fochów do zachowań męskich. Tak samo mężczyźni źle znoszą jak kobieta zaczyna ich wyśmiewać bo jest prawiczkiem ( każdy wie, że dla przeciętnej kobiety prawiczek to ktoś gorszy, tak samo jak kobieta zarabia więcej i ciągle powtarza " to za moje kupione, to za moje kupione" tu też męska duma i autorytet nie wytrzymuje takiego ciągłego znęcania się.