Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczypiorkowata

golenie nóg depilatorem

Polecane posty

czesc dziewczyny!! potrzebuję waszej pomocy!! Golę codziennie nogi (maszynką jednorazową) i slyszalam, że depilator daje spokoj na miesiąc chociazby... dla mnie to juz był sukces i spokoj. Gdy golę nogi mam je podrażnione w postaci czerwonych kropek, a ponadto mam twarde czarne wloski i widac je odrazu na drugi dzien po depilacji maszynką. Tak więc chciałabym zakupić depilator, który wyrwie mi włoski wraz z cebulką by mieć spokoj choc na jakiś czas.. Tylko jeden problem:( Nie wiem jaki najlepszy?? A wy jakiego używacie i polecacie?? Pomóżcie.. Dziękuję wam bardzo za pomoc.

Gość gość
Ja mam Braun silk'epil 5, i jestem bardzo zadowolona, ma rozne koncowki do wszytkich miejsc, nakladke lagodzaca, i rekawice chlodzaca. Minus tylko taki ze nie jest bezprzewodowy ale ma dlugi kabel wiec w sumie daje rade. Poczatki nie sa przyjemne, pierwsze golenie nog wraz z udami zajelo mi 2 godziny :D ale pozniej coraz mniej boli i krocrj przez to trwa. Ja mam swoj patent na mniejszy bol. Na dwa trzy tygodnie bedziesz miala spokoj.

Gość gość
Chyba bym się załamała gdybym codziennie miała depilować nogi. U mnie nikt nie jest kłaczaty dlatego dla mnie to jest obce.