Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem załamana, nikt się do mnie nie odzywa.

Polecane posty

Gość gość

Mam faceta, ale opuścili mnie "przyjaciele" ja przestałam tak pić , imprezować i oni się odwrócili i ja przestałam sie odzywać ... nikogo już nie mam :( tylko faceta... do niego tez nikt sie nie odzywa... załamka. zawsze byłam dusza towarzystwa a teraz łapią mnie depresje i płacze, nie mam nikogo. ludzi którzy mnie otaczali :(

Gość gość
:(((((((((((((

Gość gość
A chociaż ten Twój chłopak potrafi Cię dobrze w******ć ?

Gość gość
Kochana nie przejmuj się tak to juz jest. Jak ma sie juz faceta wszystko sie zmienia. Zależy dużo czy facet twój jest duszą towarzystwa czy nie . Ja tez potraciłam wiele znajomych gdy poznałam swojego faceta jakos tak kazdy poszedł w swoją odroge i nigdy nie ma czasu zeby sie ze mną spotkac . Tez czułam sie samotna ale staram sie poznawac nowych ludzi. A depresja to juz najgorsza rzecz jaka moze dopasc nie daj sie głowa do góry. Zacznijcie sobie robic jakies domówki, grile ze wspólnymi znajomymi :)

Gość gość
w tym problem ,ze już nawet nie mam z kim robić tego grilla. mój facet miał depreche i nie pił masakra. zero kontaktu z ludźmi i ja taka sie zrobiłam . teraz on to zmienia ale ja nie mam już do nikogo sie odezwać . :( czuje sie naprawde samotna.. mimo ,ze mam chłopaka

Gość 32 latek
Słuchajcie mialem 60 osób na telefonie i nagle ta liczba zaczeła spadac błyskawicznie .dlaczego a no dlatego ze : Gdy dzwonilem , pisalem czesto słyszalem te same spiewki ze brak czasu , za zajęci itp OK ja to rozumiem ze czasami człowiek zajęty i nie ma czasu , ale C man zeby to trwało wiecej niz rok ? Ile razy pisalem , dzwonilem proponowalem spotkanie na piwo czy cos to za kazdym raze to samo .......Stwierdziłem ze nie ma sensu trzymac tych ludzi bo poco ? po co zaśmiecac telefon skoro i tak nic z tego nie wyjdzie . Usunełęm 40 numerów i zostało mi tylko 20 . Oni mają mój numer wiec jak sobie przypomną to niech dzwonią , prosze bardzo tylko czy ja wtedy sam im nie odpowiem tego co wiekszosc mi . Rozumiem , praca , obowiązki , inne zajęcia ale bez przesady ....aby całkowicie tracic kontakt ? Naprawde tego nie rozumiem .

Gość gość
ech...u mnie podobnie...dziś przepłakałam cały dzień bo takiego mam doła.Byłam dwa tygodnie chora, siedziałam w domu i nawet nikt się nie odezwał, nie zapytał co u mnie.Wszyscy się odzywają dopiero kiedy sami się nudzą i chcą coś porobić.Nawet faceta nie mam. Co tu robić ? :(

Gość gość
Ja zostanę twoim facetem i już będziesz miała co robić :D

Gość gość
robić to ja mam co...towarzystwa mi raczej brakuje :)

Gość gość
To ile tych kieliszków szykować dziewczyny?

Gość gość
Ciesz sie ze wyszlas z nalogu ,za pare lat spotkasz tych wszystkich znajomych siedzacych na ławkach i zebrajæcych po 2zl na jabola;-)

Gość gość
To juz wiem czemu mam tak malo znajomych, bo nie lubię alkoholi hahaha czyli wychodzi na to, ze niestety lubiani sa tylko ochlejmordy. No to cóż wole weekend w samotności albo z inteligentną kolezanka niz na "domowce" z sokami, wódka i głośnymi rozmowami. Jakos mnie to nie bawi. Chyba wyjadę za granicę, gdzie ludzie sa życzliwi i otwarci bez chlania. A ty autotko nie marudz, masz faceta to sie go trzymaj. Zgnijcie sobie razem do poznej starosci bez znajomych.

Gość gość
ja też sama, ani faceta ani znajomych..