Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczny mam mały problem.. 2 dni temu powinnam dostać okres no ale nie dostałam. mam cykle 34-36 dniowe dzis jest 38.. mam kłucie w lewym jajniku i wrażliwe sutki z tym ze ja mam tak w kazdym cyklu przed kazda miesiaczką. Miałam zawsze również biały śluz z tym ze byl lejacy w tym cyklu jest taki jakby z grudkami lepki..wykonałam juz 2 testy ciążowe ale nadal sie nie pokoje, bo czy w dzien miesiaczki i jeden dzień po spodziewanej test moze sie mylic? na jutro rano czeka kolejny..

Gość gość
Może się mylić.Nie stresuj się tak,a miesiaczka przyjdzie

Gość czekoladagada
miałam tak samo ... po 4 dniach dostałam okresu.możliwe że to przez stres,przemęczenie,ciśnienie

Gość gość
40 dniowy cykl to troche sporo... a czy przez podróż nie dluga bo aby 120 km pociagiem może się opóźnić? Bo słyszałam różne wersje. Według ulotki na teście ciążowym daje ten test który kupiłam 99% pewności gdy wykona się go 1 dnia spodziewanej mięsiączki..

Gość gość
czy jeszcze jakies sugestie?

Gość gość
czy odniesie sie ktos co do mojej ostatnmiej wypowiedzi?

Gość gość
Mi ginekolog powiedział ze jak test wskazuje brak ciąży-to jej porostu nie ma.Nie denerwuj się.Zrobiłaś dwa testy-dwa negatywy,Odpręż się-bez stresu-okres przyjdzie.Sama miałam cykle ponad 40 dni,zdarzały się też cykle 32 dni,a teraz ostatni 29 dni.Jest mnóstwo czynników które mogę wydłuzyc cykl-stres,choroba,zażywane leki,długa podróż itd

Gość gość
Ostatnio na forum czytalam ze kobiety niepokoja sie bo nie maja zadnych objawow w ciazy poza brakiem @ ja tez tak mam i ktos napisal ze kobiety te ktore nie sa w ciazy maja najwiecej objawow. Poprostu sobie wmawiaja... Niestety to prawda. Powtorz test za jakis czas. Byc moze owulacja Ci sie przesunela. Wiele razy tak sie zdarza i bol jajnika i sluz swiadczy wlasnie o niej...