Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrozumiała do granic możliwoś

Syn nie chce się żenić!

Polecane posty

Gość gość
Ciekawe czy jest prawiczkiem :):):)

Gość gość
strasne

Gość gość
Chyba straszne :D

Gość Maciek_z_Olsztyna
Wcale nie takie straszne... Kto chce spróbować? Syn Teresy był zadowolony.

Gość GAY GAY na dwa baty
Ja :)

Gość gość
na studiach lepsze pozna , nie koleżnki mamusi

Gość gość
Ja mam 19 lat i też nigdy nie miałem dziewczyny ani żadnych innych bliższych kontaktów z nimi nie miałem.Po prostu jak widzę jakie są te dzisiejsze lafiryndy to mi się odechciewa w ogóle na nie czasu marnować,która jest ładna to od razu można sądzić że ma fiu bździu w głowie niestety

Gość gość
kobieta ma męża ,ma kochanka i od pewnego czasu też swata swojego syna,a on ma w d***e kobiety czyżby złośliwy los wkroczył w rodzinę kochanki?

Gość gość
Jakbym czytal o sobie:-) tez nie chce sie nigdy wiazac i matka mi truje ciagle. Mam 23 lata,

Gość Kawaler1992
Kobieto! Daj spokuj. Może no tak samo jak i ja chce dziewczyne tylko na chwilę, nie na stałe. Mnie z kolei trują w domu że bo trochę to inna i żebym znalazł sobie stałą partnerke, bo niby czas leci. Jak będzie chciał to znajdzie sobie stałą kobiete.

Gość gość
Syn nie chce się żenić! Beznadziejnie glupie prowo ale poza tym to syn ma racje.

Gość gość
20 lat i dzieciak? Kpina jakaś! Stare konisko i tyle. Mamuśki, nie róbcie ze swoich synów dzieci i nieudaczników zyciowych, bo póżniej płacz i zgrzytanie zębami - najczęściej ich żon, niestety. Mamuśki tak są zapatrzone w swoich synów, że nawet nie wiedzą, kiedy odpuscić, tylko dalej niańczą. A swoją drogą 20 lat to za mało żeby juz miał żonę i dzieci, ale nie za mało żeby na siebie robił i brał odpowiedzialnosć za swoje czyny.

Gość gość
Z tego co powiedziałaś wnioskuję że chłopak nie "chce się realizować" jak tu twierdzą niektórzy - skoro jest aspołeczny jest po prostu mizofobikiem/mizogenikiem, czyli boi się lub nienawidzi kobiet. Najczęściej wynika to z tego że chłopak jest notorycznie odtrącany przez kobiety, traktowany przez nie niepoważnie, wykorzystywany albo ma kompleksy, kiedy widzi że dużo mniej ciekawi mężczyźni przyciągają dziewczyny - to obniża samoocenę i wzmaga poczucie bycia "tym zbędnym", "tylko przyjacielem", albo "odrabiaczem zadań" gdy dziewczęta sympatyzują z nim dla po prostu zysku ( w postaci widzy - w końcu jeszcze się uczy z tego co rozumiem) Jakie na to remedium? Polecam albo wizytę u psychologa albo musi znaleźć się w zdominowanym przez kobiety otoczeniu z którego nie może uciec - najlepiej by były to atrakcyjne, wolne rówieśniczki do których (mimo niechęci) podświadomie poczuje pociąg - o ile jest heteroseksualny - a wolne po to by też same chciały się nim zainteresować. Jeśli dalej będzie się czuć niezauważany, niedoceniany to się nie przemoże

Gość gość
Broken to ryś, xen to surykatka!

Gość Templariusz758
No Idiotka po prostu idiotka słów nie mam do takich osob jak ty

Gość gość
stary temat, ale dawno nic mnie tak nie rozbawiło. Tylu dało upust swoim emocjom, a to tylko żart przecież. Jak łatwo ludzi wkręcić, nic dziwnego, że w tym kraju najlepiej się opłaca oszukiwać i czerpać z tego korzyści. Chętnych nie zabraknie ☺

Gość gość
Napuszcz na niego twoja kolezanke, niech ona mu porzadnie fiutka wytrzepie.

Gość gość
Na pewno od 2013 roku czeka na twją odpowiedz haha. ZE tez komus chce się odkopywac tematy,na dodatek prowo.