Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katherrrine,,,

chora kobieta i jej zdjęcia z płodem

Polecane posty

Gość gość
wielokrotnie byłam na sekcji zwłok, ale to jest tak obrzydliwe w porównaniu ze zwłokami dorosłych ludzi. Taka galareta;/ nie wiem jak to określić.

chore kobiety jedne rodzą po ośmioro dzieci i się na tym celebrują inna szurnięta chwali się swoją tragedią... coraz bardziej powalone to społeczeństwo na świecie nie rozumiem tego po prostu nie rozumiem...

Gość gość
Nie otworzylam.nawet mezowi.dalam mowi.zebym nie oglafala

Gość gość
jak ktos jest słaby psychicznie to rzeczywiscie lepiej niech nie patrzy...

Gość gość
a ja wczoraj czytałam tą historię i oglądałam te foty ,nie widzę nic obrzydliwego w zdjęciach tego dziecka ,nawet szkoda mi się go zrobiło .Widać ukształtowane oczka ,smutne ale spokojne ,co myślicie że to dziecko nie czuło nic jeszcze ,na pewno czuło ,nie jestem jakoś specjalnie sentymentalna ,pobożna ,ale bardzo mnie wzruszył ten maluszek ,mam nadzieje że odszedł bez bólu .

Gość gość 1 1
chora jest ta osoba ,która te fotki pstrykała

Gość gość
ROZUMIEM zrobic jedno czy dwa zdjecia na pamiatke, no dobra mooooze zrozumiem wkleic te jedno zdjecie na swojego bloga ale za cholere nie zrozumiem dlaczego ta kobieta ZACHĘCA na blogu do udostepniania tych zdjec!!!! Nie pozolilabym aby obcy ludzie robili ze zdjeciem mojego dziecka co im sie podoba!!!! To chyba depresja poporodowa bo naprawde probuje w pewnych aspektach ja zrozumiec... Ale zachecanie do udostepniania zdjec???? Aby to dziecko poruszylo serca???? To dziecko jest wyjatkowe dla matki ale jest po prostu kolejnym martwym dzieckiem/plodem dla wiekszosci a kobieta szuka na sile wspolczucia. Musi miec depresje, po prostu.

Gość gość
maja mnie poruszyc zdjecia poronionego ludzkiego plodu? Taka jest natura, czesto chore plody sa wydalane. Bardziej poruszaja mnie zdjecia glodnych dzieci, dzieci katowanych przez rodzicow, zdjecia pobitych lub poparzonych psow, zdjecia ludzi chorych i kalekich czekajacych na jakakolwiek pomoc. Baba powinien zajac sie psychatra bo ewidentnie ma nierowno pod sufitem.Nie zal mi jej, zal mi jej dzieci, ze maja niezrownowazona matke.

Gość gość
w zdjęciach z pierwszego postu nie ma nic obrzydliwego ale na poprzedniej stronie ktos wrzucil link innej kobiety z mniejszym martwym plodem i to już mnie obrzydziło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
;-(

Gość gość
szkoda maluszka kurde nie dobrze mi po obejrzeniu zdjec ;-( baba głupia mogla zachowac to dla siebie

Gość gość
jak można robić taką szopke ze smierci własnego dziecka? dla mnie to nienormalne

Gość gość
o matko.... ostatni link - szok !

Gość gość
Żadna z nas nie jest niewolnicą, żeby rodzić pod przymusem. xxx Masz rację. Ale która z nas ma prawo odbierać życie niewinnej istotce?

Gość gość
gość .powiem wam że mnie te zdjecia obrzydzily... okropieństwo!!! po co to pokazywać?? xx A co cię obrzydziło? Że tak właśnie wygląda CZŁOWIEK w 4.5 miesiąca życia w brzuchu matki?

Gość Ja juz znalazlam, a wlasciwie
Widzialam wiele takich zdjec i filmow z nieboszczykami Sa przerazajace ale tych ludzi rozumiem jakos To bylo jej dziecko, w jakis sposob dla niej piekne i ukochane i chciala sie tym podzielic z dziecmi, moze kazala im sie pozegnac z braciszkiem Nie wiem czemu wrzucila to do sieci i nie wiem czemu inni wrzucaja Moze chciala pogadac z ludzmi w podobnej sytuacji Bardzo im wspolczuje Dobrze, ze ma inne dzieci

Gość kusfhv
a po co te ubranka? sesja zdjęciowa?! to chore i obrzydliwe co ta matka wyprawia z płodem :O