Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Widziałem w Krakowie trenera uwodzenia

Polecane posty

Gość prawiczandra92

dokładnie tego Krzyśka ksywka Frywolny od UwodzeniewdzieńTV. Szedł koło 19.00 przejściem podziemnym z jakimś kolesiem rozmawiając przez telefon. Ten koleś to pewnie klient- chłop jak dąb ale widać z wyrazu twarzy że jakiś taki zahukany. Miałem podejść do niego ale sobie myślę że on nie udziela porad za friko tylko każe sobie słono płacić. Tak to bym się jego zapytał, panie PUA bo ja mam problem dość duży - mam 21 lat i nigdy nie miałem dziewczyny, dalej jestem prawiczkiem, nie interesuje mnie hurtowe zaliczanie panienek, chciałbym raczej nie mieć problemów z wchodzeniem w stałe związki i co mi pan radzisz w tej nieciekawej sytuacji? Pozdrawiam, brunet w T-shircie z czołgiem :)

Gość gość
koszulki z czołgiem są cool poleciałabym na taką

Wiesz znaleźć 'd**ę' to nie jest problem ale twarz do tego dobrać jakąś przyjemną i żeby była wolna i zainteresowana to już się zaczynają schody. A może moja dziewczyna będzie młodsza odemnie o 5 lat. Spróbuje z taką się zaprzyjaźnić. Tylko że ona jakaś dzika jest ta co ją mam na oku. Z domu nie wychodzi (albo ja nie wiem gdzie się obraca). Najwyżej poczekam do września aż pójdzie do liceum, wtedy musi już wyjść z chałupy.

Dziewczynka ze sklepu też fajna laska ale trochę nią straciłem zainteresowanie. Ona chyba ma mnie za kogoś innego niż jestem. Myśli że jestem nadziany i wykształcony. Aż mi żal burzyć tego mitu. No i dochodzi kwestia jej doświadczenia. Była w związku a ja nie

Gość gość
Prawiczandra92 to dekiel

Gość gość
prawiczandra co robiłes w krk? mieszkasz tam? studiujesz?

Gość gość
co sasdzicie o tym Frywolnym?? ja ogladam jego filmiki:)

Gość gość
moj máz tez go widzial na zywo:), swoja droga to niezly zaliczacz z niego jest ;)

Gość gość
Zarywacz lasek jeden!!! I powiedzcie po co mu az tyle tych kobiet??

Gość gość
Up

Gość mężczyzna 28
prawiczandra92 - 21lat - znam dużo starszych, którzy nie mieli kobiety. Nie nakładaj na siebie aż takie presji bo przez to zaczniesz próbować dążyć do ideału, zrobić wszystko idealnie a jak coś się nie uda to siebie obwiniać. Jak się ma trafić odpowiednia to się trafi. Więcej wiary w siebie :-) Ty nie byłeś w związku i dobrze, to będziesz i tego Ci życzę żebyś trafił na normalną kobietę a nie taką do której "trzeba mieć duże doświadczenie".. Piszesz " Spróbuje z taką się zaprzyjaźnić. " - Nie! albo przyjaźń albo związek - tak sobie sam drogę zamkniesz ;) Pozdrawiam

Gość gość
Czlowieku to temat z 2013 r.Gosciu już może żonaty a ty takie banialuki tu sadzisz.