Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydestinationnnnnnnnnnnn

Czy faceci kiedyś dojrzewają?

Polecane posty

jakby nie mógł powiedzieć "sorry ale nic z tego nie będzie", każdy rozszedł by się w swoją stronę i wszystko. A nie tak, że nie wiem co to w ogóle jest...Mówił, ze mu się podobam i jestem wspaniałą dziewczyną, że będzie miał młodą żonę. Nawet zaczynał coś mówić o wspólnym mieszkaniu. Szczerze to na początku nie traktowałam tych słów zbyt poważnie bo byłam po trudnym związku i wiedziałam i trochę się zraziłam do facetów ale z czasem zaczął mnie do siebie przekonywać był dla mnie dobry i czuły. Przedstawił rodzinie, znajomym i gdy już naprawdę zaczęłam sie zaangażowywać jego zainteresowanie wyparowało.

*poszedłby

zbereznik dziękuje za słowa otuchy i porady ;) czasami tak jest, że mimo iż ma się tzw. "przyjaciół" gdy w naszym życiu pojawia się jakiś problem zostaje się z tym faktem samemu i nawet nie ma z kim o tm porozmawiać bo przecież każdy ma swoje życie i problemy i nikomu nie chce się tego wysłuchiwać i od obcych osób dostaje się wiecej niż o tych bliskich ;)

Dziękuje i życze dużo szczęścia i miłości w życiu :*

hehe życie nas zaskakuje każdego dnia ale oby to były same miłe i pozytywne zaskoczenia ;)

nie no ja jestem zdziwiony bo dzisiaj to juz 3 raz ktos mnie w podobny sposob zaskakuje... :P ;) ale milo, milo...;)

Mam jeszcze jedno pytanie. ;) dlaczego na początku zastanawiałeś się czy się przypadkiem nie znamy? Skąd takie przypuszczenie?

Ach to teraz widzisz jak może poczuć się osoba z drugiej strony ;) także warto rozmawiać i wyjaśnić do końca choć taka rozmowa nie należy do najprzyjemniejszych ;)

ej... ocza mi sie juz same zamykaja, ale ja po prostu czasem machne reka... czasem mam zwyczajnie dosc tych podchodow i juz tak zostaje... a czasem robie tak specjalnie zeby zobaczyc czy wroci albo czy bedzie umiala zatrzymac... takie o glupki jestesmy... :P :P :P

dlatego moje pytanie w temacie jest w tym przypadku wymowne. Nie można grać na czyichś uczuciach. Ja wierzę w karmę dlatego staram się traktować ludzi tak jak sama chciałabym być traktowana. Moje powieki też już są ciężkie także życzę dobrej i spokojnej nocy :)

Gość gość
Faceci dojrzewają tylko, że kobiety wolą tych niedojrzałych tak do 30 zwykle. Dojrzały facet przed 30 a szczególnie dojrzały nastolatek uważany jest za nudnego!

Gość gość poranny
Dla mnie to Autorka jest niedojrzałą osobą. Po miesiącu znajomości uważa, że jest już w związku. :D:D:D Co ona uważa za związek to jest wielkie pytanie, przecież to dopiero etap poznawania się. Ledwo się poznali a ona już siebie widziała w białej sukience. A facetowi nie zależy bo takich co wskakują do łóżka po m-cu pewnie ma wokół siebie na pęczki. Po co ma się odzywać, zaliczył i rozgląda się za inną. A ta będzie przez następny rok rozkminiać o co mu chodziło.

do wpisu powyżej- niestety nie trafiłeś/nie trafiłaś bo ja nic takiego sobie nie wyobrażałam. ;) bez przesady :D

Gość Elenkaa
Niestety coraz częściej się zdaża że facet gra na uczuciach dziewczyny, czasami dzieje się to nieświadomie, ale i tak nie ma usprawiedliwienia na takie zachowanie, bo jeżeli facet obiecuje nie wiadomo co a potem znika bez wyjaśnień to nie jest w porządku:-( To świadczy o całkowitej ignorancji:-(

Gość Elenkaa
Znaczy co, najpierw dziewczyna mu się strasznie spodoba, lata za nią jak pies, a później nagle brak zainteresowania???? No ok ale i tak wypadałoby porozmawiać, czy to tak dużo kosztuje?

Gość Elenkaa
Kogo?

Gość gość
Utrata zainteresowania usprawiedliwia chamskie milczenie? No chyba zartujesz ;) Autorko masz rację, "Twój" koleś to jakiś niedojrzały gimbus, którego należy olac. Normalny facet, jeśłi utraciłby zainteresowania/znalazł sobie inną/ cos jeszcze innego, po prostu powiedziałby Ci to, że koniec znajomości, a gimbus będzie sobie zostawiał "otwartą furtke"u Ciebie, bo mozej eszcze mu sie przydasz do czegoś tam w przyszłości ;) Ale weź go olej, bo ten koleś nie jest wart Twojego zainteresowania. Zasługujesz na kogoś, kto będzie się Tobą interesował cały czas, a nie tylko od święta, jak sobie przypomni.

Gość gość
Odpowiadając na pytanie w temaci-"czy faceci kiedyś dojrzewają"...zależy:( Jak to w życiu, trzeba mieć po prostu szczęście. Nie ma reguły, nie każdy facet nadaje się do związku:(.Napisałaś coś takiego-może on się pocieszał mną po swojej eks...kurcze, przykro mi to pisać, ale to b.możliwe:( Ogień, który szybko się wskrzesza, szybko też się wypala. Jesteś młodą osobą, wiem że chciałaś dobrze...Młodą, ale też naiwną. Myślę, że w jakiś sposób on wykorzystał Twoje zaitnreresowanie, cheć...Dla mnie on jest niedojrzaly i nie ma co po nim płakać..Chcesz być z kims takim? Myśle, że nie. On po prostu nie wie czego chce na ten moment. Nie mówi mi się łatwo, bo przez cos podobnego przechodziłam...ale uwierz mi dla Ciebie będzie lepiej jak sobie go odpuścisz i wymarzez z serca raz na zawsze:( Kiedyś jeszcze się będziesz z tego śmiała:), bo poznasz kogoś kto będzie odpowiedni i nie będzie ci robił takich jazd:) My kobiety tak mamy, że lubimy drażyć, chcemy poznać prawdę, wytłumaczenie dlaczego tak się stało. Ale teraz się zastanów,czy naprawdę chcesz tego. Nie będziesz miała gwarancji, ze powie Ci prawdę. Najwidoczniej jest tchórzem, skoro nie potrafi się z toba skonfrontować. Moja rade, przyjmnij sobie swoja prawde. Ja ci powiem jak ona najprawdopodobniej brzmi- to niedojrzały facet, który nie potrafi się określić na dodatek tchórz. W jego wieku to niepokojące. W jego wieku wiele osób ma już rodzinę, dzieci. On nie dorósł do dorosłego zycie Nie płacz po kimś takim, nie warto:() Sciskam Cię mocno, głowa do góry!

Gość Elenkaa
Dokładnie, związek polega na wzajemnym zaufaniu, szczęściu, radości, a nie wiecznej niepewności. A tutaj niestety tak to wygląda, zresztą miałam dokładnie taką sama sytuację:-(

Gość karolinka23w
po samej treści tematu widać na jakich facetów leci autorka :P

Gość Elenkaa
To się możemy zdażyć każdemu, także niema co krytykować autorki.....:-(

Gość gość
jak zwykle kobieta świadomie wybiera buraka i wyzywa wszystkich facetów!

Gość gość
Dlaczego mówisz ze świadomie wybiera buraka??? czasami jest tak że pozory mogą cholernie mylić:-(