Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku mikuuu

Piękne kobiety usychają z samotności

Polecane posty

Gość gostekkk
fiku, jest przynajmneij szczupla, ma ladne brazowe oczy i proste biale zeby :) zaloze sie ze ma dlugie ladne nogi. uwierzcie mi ludzie to czego fiku potrzbuje to facet aktora ma troche kasy i zadba o nia jak nalezy. Dobre markowe ciuchy, korekta wzroku zeby wywalic okulary, fajnie wyciete brwi i dobry makijarz, i tyle. Nie jedna modelka wygladalagorzej zanim byla slawna.

kurde niezla akcja mnie ominela... :D:D:D hahahaha :D:P i znowu musze wyskoczyc... :D eh

Gość gość
fiku miku na patyku

nie wiedzialem jak wygladasz, teraz wiem, i mam odpowiedz na kilka pytan ktore mialem... ;P

Gość gość
I to by było na tyle.

Gość abece
bo piękne kobitki mają w główkach pustynię piaszczystą, ograniczony zakres percepcji oraz zieją nuuudą! nadają się najwyżej do poma.cania i wydy.mania, no i może do pochwalenia się nimi przed kolesiami...do rozmowy wykraczającej poza temat mody i urody, są normalne dziewczyny, czytające trochę więcej niż party i twój styl, wiedzące o świecie trochę więcej niż z kim i gdzie doda była na impreSce i jaką miała kieckę...ot i cała tajemnica

Gość gość
Nie oczekuj przystojniaka bo sama nie wygladasz dobrze ! Popracuj nad wygladem to sie facet znajdzie .

Gość gość
Podnoszę bo sam nie wiem a chetnie się dowiem