Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam do was pytanie

Co sądzicie o tatuażach w obecnych czasach?

Polecane posty

Gość gość
Pierwszy tatuaż nie powinien byc imieniem - ale przy któymś z kolei to nie robi różnicy.

Gość gość
Jeszcze tak o tych starszych paniach - kiedy jest ten moment w życiu, że wypada chcieć się tylko sobie podobać? Do 80tki mam się zastanawiać czy jestem atrakcyjna seksualnie dla innych?

Gość gość
Nawet modelki maja teraz tatuaze

Gość gość
Możecie wy wszyscy zwolennicy tatuaży pisać chymny pochwalne o pięknych tatuażach ,nic to nie zmieni jest to najgorsza rzecz jaka was czeka na starość . Nikt z was nawet sprawy nie zdaje jakie to upokarzające gdy musisz się rozebrać np. U lekarza ,przymiarki ubrania ,na basenie, nad morzem . Na 100 może z dwie osoby zostawia bez komentarza taka osobę ,widzę spojrzenia mówiące co ta wariatka zrobiła ze swoim ciałem !mam 83 lata ,gdy byłam młoda każdy podziwiał jakie są piękne ,dzisiaj niestety sama widzę ich brzydotę na pomarszczony ciele a tego nikt nie uniknie by mieć gładkie ciało .zastanowcie się po sto kroc nim udekorujecie ciało tatuażami . Zlikwidować nie jest łatwo i bardzo bolesne nie wspomnę o kasie .

Gość gość
Kto zadał pytanie czy 70 ,80 latka może być atrakcyjna seksualnie. Ależ owszem jestem wdowa mam 74 wiosny ,wiadomo uroda kiedyś była dzisiaj niestety niema ,lecz jeśli facetmnie pozna bliżej i chce mieć dobry sex będzie przychodził nie raz by się kochać . Gdybym nie odmawiała to panowie zmęczyli by mnie ,mam dwoje znajomych 36 ,57 lat o czasu do czasu wpadają na kawę i dobry sex z moja osoba . Mam jedna wadę ie znoszę alkoholu ,papierosów i Rydzyka .

Gość gość
gość dziś - po pierwsze to ci nie wierzę. Po drugie, w niektórych krajach co piąta osoba ma tatuaż. Jak ja będę stara to nie będę jedyną wytatuowaną babcią na plaży :D I miłego bzykanka, starowinko. Na pewno w "twoim wieku" niejednego fetyszystę znajdę nawet z tatuażami (zakładając, że będę wdową).

Gość gość
gość dziś Jeśli modelka ma tatuaż to nie jest to modelka topowa. Zasada czystego ciała obowiązuje nadal w najlepszych kontaktach.

Gość gość
cara delevingne ma dużo tatuży! Jej tatuaż na dłoni był nawet na okładce :D Nie trzeba być znawcą świata mody żeby to wiedziec. Nawet Anja Rubik ma tatuaż :D

Gość gość
I jeszcze weź pod uwagę, że "wymóg" braku tatuaży nie bierze się z tego, że tatuaże są brzydkie tylko z tego, że modelki nie mogą mieć własnego stylu. Mają mieć możliwość dopasować się do kazdej kampanii, dlatego często nie mogą nawet włosów przefarbować czy obciąć.

Gość gość
Starsza pani juz nie pisze?

Gość gość
tatuaż to zło, droga dla szatana

Gość gość
Nie ten dział jak chcesz mówić o bogu

Gość gość
Jako facet nienawidzę tatuaży u kobiet. Są obrzydliwe. Do tego stopnia, że aż mnie denerwuje jak widzę ładną dziewczynę i ma tatuaże i myśle sobie dlaczego dziewczyno się sama oszpeciłaś na własne życzenie. Kiedyś doszło nawet do sytuacji intymnej i w trakcie odkryłem, że ma tatuaż na piersi i jeszcze jakoś w okolicach bikini. Normalnie ochota na seks mi przeszła tak mnie to zniechęciło.

Gość gość
Już parę razy ktoś mi powiedział, że "szkoda, że mam tatuaże/tak się oszpeciłam". Jakbym nie miała to co? Zyskaliby coś na tym?

Gość Klangakarussel

Wszystko zalezy co to za tatuaż. ja mam delikatny za uchem, taki prawie niewidoczny, oraz kwiatuszek na podudziu, także nie miałam  i nie mam żadnych problemów 😉 A tak w ogóle to jak już piszemy o tych tatuażach to powinniśmy pamiętac o jeszcze jednej bardzo ważnej rzeczy jak pielęgnacja tatuażu, która jest również bardzo ważna. Najlepiej pielęgnowac naturalnymi kosmetykami a nie chemią. Ja bardzo polecam Tattoo Butter Loveink. Jak dla mnie jest genialny, przyspiesza gojenie oraz ładnie nawilża tatuaż.

Gość Lolek
1 godzinę temu, Petro chłopiec napisał:

Najfajniej to byłoby sobie wytatuować wąsy.

Nabijasz posty hurtowo. Chcesz zaistnieć ?

Gość gość
35 minut temu, Petro chłopiec napisał:

Genialnie, mój drogi Watsonie...

Spiertalaj GO sobie masowac👋

Gość Toskaa

Tat2 są spoko ale z umiarem . A ten cały Adam to niezły wałek ... kłamie , mitoman i mało tego Naciąga ludzi na kasę , nie płaci za czynsz itd a teraz to podobno w noclegowni dla bezdomnych mieszka . Szok ze chłopak tak sobie życie zmarnował .