Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amst@f

Rozmowy o rżnięciu na puzonie

Polecane posty

wowwww..... dluga ta bajka :P .... tylko nudna :P:D .... spodziewalam sie czegos z akcja .. jak w parku gorkiego :P:D ..... poczekam jednak.... cierpliwosci mi nie brakuje 😴

Ciociu Frido trzeba docenić wkład emocjonalny pomarańczy w nasz wspólny ekosystem :D Ja ich szczerze lubię zawsze się starają, robią to w taki sposób, że nawet pampersy na zapięciach puszczają, jak majtki modelek podczas rozmowy u szefa Playboya :D Zych użytkownicy bez Nich ten świat wyglądałby jak prezerwatywa bez kuutasa, czyli byłby, ale to nie to samo :P:D Osobiście do bulionu dołożyłbym pietruszki, naturalnej lekko zielonej, a przynajmniej nie fioletowej, choć kolor do rzecz gustu, i tak wiadomo, że to do kąpieli ;) :D

hundu, nie znam sie na pietruszce 😴 ... podobno bywa rownie zielona jak i zolta 😴 ... rosol preferuje gotowy 😴 tajemnicy przygotowania nie posiadam 😴 .... prezerwatywe bez kutasa raz widzialam 😴 bylo to dawno temu... kiedy jeszcze lubilam podskakiwac za roznymi zabawkami 😴 byla rozowa i poniewierala sie po pokoju.... raz na podlodze, raz pod sufitem 😴 ..... smakowala truskawka 😴 ... co uwazam za jawne oszustwo ekosystemu 😴 przeciez truskawka, to truskawka 😴.... mrrrrrr...... za goraco dzisiaj.... poleze kolo nieczynnego komina mrrrrrrr 😴 ;)

monotematyczna ta bajka 😴.... ekosystem zrobil reset 😴 ... zostalo tylko kilka liter z jednym znaczkiem 😴 ... poczekam .... mam czas 😴

bajka jednoslowna 😴 ... oto do czego prowadzi wolnosc wypowiedzi 😴 .... i wspolczesny system edukacyjny..... poczekam 😴

tak.... jestem przekonana, ze dlugosc tej bajki nadrabia niedorozwoj kutasa bajczarza 😴 .... niedobory zawsze w jakis sposob musza byc rownane 😴 .. jak w bilansie 😴 aktywa rownaja sie pasywom 😴 ... w tym wypadku aktywem jest bajka 😴 .... ciekawy, nowatorski sposob na osiagniecie rownowagi pomiedzy fizys a psyche 😴

Gość gość
frida - bełkoczesz

Gość gość
cioto wypierrrdaalaj

dostrzegam zmiany 😴 ... niewielkie, ale zawsze to zmiany 😴 .... gosciu .... machne lapka 🖐️ bez mierzenia

Aby mnie połaskotać żabim piórem z pawiego ogona :D trzeba najpierw wiedzieć na czym polega mój przegryw, który ja uważam tzałkiem lekko nierozsądnie za wygryw :D w piątkowy wieczór pomimo, że mógłbym mieć w zasadzie co tylko zapragnę, ja się pasjonuję wyścigiem piłeczek golfowych po krzywym lekko owalnym, po części garbatym, legalnie, oficjalnie prostym blacie stołu :D Każdy zakręt tego peletonu jest niczym lot biedronki nad kukułczym gniazdem :D:D Ostatnio pasjonuję się lotniczymi walorami ważek, potrafią nieźle wchodzić w zakręty na pionowym wirażu w windzie ostatniego piętra wieżowca w którym mam biuro, do ruuchania :P:D

W tym steku słów o rozszyfrowaniu możliwym tylko przez nielicznych rzuciło mi się w oczy jedno... masz biuro do ruuchania? :classic_cool:

Tenisistka zuch baba :D to i ja pochwalę się znajomością lekko przyjemnego komplementu w odpowiedzi na Jej matematyczno miernicze zapędy ;) jest do rzeczy baba :P na Jej klatce piersiowej grałem w bilard, za każdym razem trafiałem śnieżnobiałą kulą do otworu, powieszchnia gry idealnie równa :D:D

Lubiekiedy -- dobrze, że czytasz od końca uzasadnienia motywacyjne :D Mam biuro do ruuchania to w nim teraz obserwuje wyścig skarabeuszy :D:D

Ostatnio zniknęły mi na dwa kwadranse, chyba były pod biurkiem :P to było wtedy, kiedy jadłem zupę fasolową z pączkiem, bo lubię zjeść dobrą zupę z początkiem z marmoladą;) :D Byłem zbyt skupiony żeby zajrzeć, zbierałem motz na kolejną porcję pierrdów :D ale z tego tzo tam słyszałem, bawili się w parowóz i wagony :D:P

ta bajke znam 😴 ... nazywa sie "jedzie pociag z daleka..." 😴 ..... ja tam moge poczekac 😴 .... tymczasem zjem czekoladke .. mrrrrrr .... tluszczyk musi sie odkladac na boczkach ... mrrrrrrr ... 😴 ...... karaluchy sa niesmaczne.... za suche... jak pasikoniki 😴 .... mrrrrrrr

Było tylu bajarzy włącznie z Ezopem ale dali radę, wzięli taczkę umyli ją szlaufem, zaladowali murarska dolę o podciągnęli sześć wiader gruzu pod tzalkiem stromy stok, na gorze stała On, Tzytzolina, zrobiła poruszenie kotarą, i bajarze stali, jak slupy, niekoniecznie węgla, ale też nie miękkie :D

lubiekiedy -- wyglądało to jak biurowa kolejka albo kulig na integratzyjnym pieczeniu kiełbasy ;) :D Następnym razem zanurkuję pod biurko jak ratownik, tzo się nie bał Jej fali, bo przypakowany i opalony jak suszona mucha bez skrzydeł na talerzu pająka :D:D

Jesteś pewnie, że były tylko dwa? Może za dużo zjadłeś i Ci się zlały (nie, nie mam na myśli sikania) w dwa?

Być może, że było ich więcej, tylko kilka sztuk mogłem rozdeptać kręcąc piruety w powietrzu, jak nietoperz, który się obudził podczas lotu w samej zimie na przełomie liptza i sierpnia :P:D

Po tzo naprawiać, czekam na jakąś zamroczoną brakiem klimatyzacji, która doceni lot nietoperza nad bocianim gniazdem :P:D

🖐️ obecnym ;) Wrze tu jak w ulu, miód choć macie?? alee taki pitny?? chetnie przy piąteczku bym popróbowała jakie są odloty i bajdurzenie... 😘 kobietki..:)

Z latania nad gniazdem nic nie wynika. Gdyby nietoperz głową w dół wisząc pogmerał w gnieździe to może i by się "odmroczyła" ;) Ale gorąco byłoby nadal. Co źle wróży Twemu widzeniu... Wiesz, ja się martwię. Taki nietoperz przegrzany może do gniazda nie trafić mimo chęci bocianicy :P :D