Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hipcia32

Fitness Club na Targówku - pomocy???

Polecane posty

Gość Hipcia32

Hej, ostatnio stwierdziłam że należy coś ze sobą zrobić i chce się zapisać na fitness ewentualnie jako dodatek poćwiczyć na siłowni. I tu moje pytanie gdzie najlepiej, chodzi mi o Targówek, najlepiej coś w okolicach Trockiej. W internecie jest kilka miejsc ale ja dawno nie ćwiczyłam więc nie wiem które są dobre, na co zwrócić uwagę? Będę wdzięczna za pomoc;)

Gość klarisa5
znajdź sobie te ulicę (dzielnicę) na fejsie w aplikacji fit miejsca figury - nie tylko są już tam chyba wszystkie fit miejscówki za całej Polski :> ale i większość ma recenzje, więc coś, co ci się przyda. obczaj sobie

Gość Ruda24
Nawet nie wiedziałam że taka aplikacja istnieje A co do dobrego fit to Saturn Fitness jest całkiem ok. Sama chodzę i jestem zadowolona. Zobacz sobie na stronie, cały klub jest po remoncie i w ogóle jest bardzo spoko.

Gość Micia23
Ale co jest w nim takiego dobrego? Bo w sumie że jest ok i ok to tak raczej nic nie mówi nikomu...

Gość banakow
ja chodzilam do saturna, spoko jest bo fajne zajecia fitness i fajni trenerzy, ale wtedy akurat mało bieżni było. A na tej aplikacji fit miejsca figury nie ma koło mnie żadnego fajnego miesca :(

Gość klarisa5
no to może po prostu to nie jest "sportowa" dzielnica? sama mieszkam niedaleko, na Tarchominie i ja w tych miejscach fit figury znalazłam sporo dla siebie, gdyby ci się chciało jeżdzić, to zaprszam do Thalgo na Odkrytą ;) serio, na Targówku aż tak się nie znam, więc nie pomogę...

Gość Krewetka27
ja w tej aplikacji fit miejsca figury znalazłam klub praktycznie u siebie pod domem, o którym nie wiedziałam, a teraz jestem bardzo zadowolona, popylam tam i nie tracę czasu na dojazdy

Gość Liberta234
Banakow, teraz Saturn przeszedł remont, jest więcej bieżni i w ogóle sprzętu. Zupełnie inna bajka niż wcześniej:D

Gość Marika233
A jak z zajęciami fitness? Instruktorzy jacyś spoko, bo chce się zapisać i tak zbieram sobie opinie:D

Gość Marcin84wwaa
zapisz się do Calypso na Borzymowskiej.Ja tam chodzę i jest super.Napisz do mnie na maila jak masz jakieś pytania zeta1@o2.pl

Gość Czako80
koniecznie Saturn Fitness - możesz przez tydzień wypróbować za darmo ich ofertę bo mają taką promocje. Ogólnie zajęcia są warte uwagi, bo instruktorzy z wielką pasja je prowadzą no i idzie się nieźle zmęczyć :)

Gość Beatek876
Marika - do Saturn Fitness chodzę już dwa lata. Teraz jest zupełnie inaczej - znacznie więcej miejsca i dużo sprzętów do ćwiczenia. Instruktorzy są świetni. Mamy niewielkie grupy, przez co dla każdego mają czas i w razie czego mogą Ci go poświęcić. No i są mega pozytywni, zakręceni na punkcie zdrowego trybu życia :) Aż się chce z nimi ćwiczyć :)

Gość Manianak
Z tego co się orientuje w Saturn Fitness są karnety studenckie za 69zł (siłownia, sauna, basen, aerobik) Idzie ktoś:D? Bez umowy, chyba najtańszy karnet jaki znalazłam, jak coś to pytać o Karnet Active Student.