Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapłodnienie

Polecane posty

Gość gość

Mam chłopaka. Jesteśmy już razem kilka miesięcy. I własnie wczoraj przyszedł do mnie. Byliśmy sami w domu. I jakoś wyszło że on zrobił mi palcówkę a ja mu zwaliłam. No był cały w spermie więc go wytarłam chusteczkami. Jakieś kilka godzin potem ( on nie miał majtek i ja też) wyszło na to że zaczął mnie r****ć. Znaczy ja mu wtedy powiedziałam że nie chce wiec przestał. Ogółem r****lismy się z 5 minut. Bez gumki. On nie doszedł. Więc.. Myślicie ze mogłam zajść w ciąże? Rozmawiałam z przyjaciółką ona powiedziała ze jest bardzo małe prawdopodobieństwo ze zaszłam. Ale sama nie wiem... Już na mysl o tym mi się słabo robi. Mam 15 lat. On ma 17. Prosze was powiedzcie co sądzicie ze jak mogło być. To naprawdę dla mnie ważne bo trochę się martwię. Okres powinnam mieć w tym tygodniu więc zobaczymy. Naprawdę się martwię :/

Gość gość
owszem mogłaś zajść. :O

Ryzyko jest zawsze. A który dzien cyklu to byl? Regularne masz cykle?

Gość gość
gratulacje, będziesz mamą

Gość miłapaniii
kochana zawsze istnieje szansa ze jednak możesz być w ciąży. szczególnie ze członek był w srodku a wcześniej był wytrysk. chodzi mi o to ze jak się podnieci to wytwarza plyn w którym mogą być plemniki z poprzedniego wytrysku. ale nie przejmuj się wiele par stara się w srodku owulacji przy pelnym wytrysku i nic. :) NASTEPNYM RAZEM BĄDZ BARDZIEJ KONKTRETNA I UWAŻNA I NIE DAJ SIE PONIEŚĆ BO CHWILA PRZYJEMNOSCI MOZE CIE DUZO KOSZTOWAC. i to jeszcze w tak młodym wieku :( pozdrawiam

Gość gość
Dziecko zapyta matki na temat antykoncepcji i sexu. Niech wprowadzi cię w dorosłe życie.Po to cię urodziła i do tych lat wychowywała.Nie miejcie tajemnic.