Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bug chasing. Nowa moda. Polowanie na robaka (HIV)

Polecane posty

Gość gość

Kobiety i mężczyźni się w to bawią.

Gość gość
Bug chasing (ang. polowanie na robaka) – zachowanie seksualne polegające na wyszukiwaniu osób zarażonych HIV (nazywanych w slangu giftgivers – "dawcy daru") i świadomym odbywaniu z nimi stosunków seksualnych w celu zarażenia własnego organizmu. Osoby uprawiające bug chasing traktują możliwość zarażenia jako fetysz seksualny. Według badań profesora Zbigniewa Izdebskiego dla prawie 4% Polaków możliwość zarażenia się wirusem HIV podczas stosunku jest powodem zwiększonego podniecenia seksualnego.

Gość gość
Większosc kobiet r***a sie bez zabezpieczenha

Gość gość
wszystko przez kobiety!

Gość gość
Kobiety to Zło a prawiczki są cool

Gość gość
a faceci to co ? rozumiem, ze kobiety same sie zarazają droga kropelkową ? :D

Gość gość
krzyś pedzio - większość nosicieli wirusa HIV w Polsce to homoseksualiści. Odsyłam do Wikipedii

Gość gość
To jak kobiety to robią z gejami ?

Gość gość
jakie masz EQ - tak tak, czytaj Onet a daleko zajdziesz.

Gość jakie masz EQ?
czytam nie tylko onet... pogarda ma to do siebie ze predzej czy pozniej wraca do pogardzajacego w formie niekoniecznie strawnej

Gość gość
proszę pisać na temat a nie wklejać jakieś linki !

Gość jakie masz EQ?
temat jest tak popiedolony ze ....wybacz :D

Gość gość
Temat jak kazdy inny, chyba ciekawszy niż gimgówniane problemy z facetami, ktorzy nie dzwonią albo nie chcą się żenić. Jak widać nie ma tu chętnych do dyskusji, typowe. Polacy nadal myślą, że HIV-a mają dziwki i narkomani co juz od lat jest nieprawdą :(

Gość gość
Ciekawe czy ktos z Was chciałby podjąć takie ryzyko?Ja nie.Oglądałam jeden z odcinków ROZMOWY W TOKU gdzie facet-gej umawiał sie na spotkania z innymi facetami i informował ich,ze ma HIV.Mimo tego,prawie kazdy z nich zgodził sie uprawiac sex bez zabezpieczenia.Nie mieści mi sie w głowie jak mozna tak ryzykować dla chwili przyjemności!

Gość gość
Tez oglądałam ten odcinek, ale wez pod uwage, ze RWT to program reżyserowany, oni specjalnie ustawiają wypowiedzi gości by wyszła sensacja, by takie osoby jak Ty i ja sie tym podneicały a potem dyskutowały. Poczytaj opowiesci ludzi, ktorych TVN i Drzyzga za 200-500zł ośmieszyli na ekranie, chcieli opowiedzieć swoją historie a potem powycinali fragmenty, Drzyzga tak prowadziła rozmowe ze z ofiary ktoś stawał się sprawcą. Nie wierze, ze zdrowa na umyśle osoba świadomie uprawiała seks bez gumki z zakazonym/zakazoną. A te 4% to widac nieszczęśliwi j******i ludzie. Nudne zycie i szukają atrakcji, tak sie konczy uzaleznienie od seksu, ciągle nowe wrażenia.

Gość lilka kilka
A ja czytalam ze TVN płaci gościom 3 tyś.za wystapienie.Za te pare złotych co piszesz to nikt by sie nie zgłosił opowiadac o swoim zyciu tak intymnych spraw.

Gość gość
TVN nie placi max 500, ludzie za darmo glupoty gadają by byc w tv

Gość Chcę się zakazić HIV
Poszukuję dziewczyny/kobiety zakażonej HIV, w celu wspólnego uprawiania seksu bez zabezpieczenia. Mile widziana dłuższa znajomość. Zapewniam 100% dyskrecji, której także wymagam. Ja: minus, 27l, 184 wzrostu, kulturalny, sympatyczny, zawsze zadbany, dyskretny. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z plusikiem.