Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

noblista92 przystojniak na SU czy mam u niego szanse?!?!?!

Polecane posty

piszcie co chcecie jak chodzi o znajomosc to pisac prywatna wiadomosc na moj profil tam!

Gość gość
Słodziutki ma powrócic? moge wam coś zaspiewać...

poki co to ty tutaj zgrywasz kozaka i wyzywasz nas na solo :D ps: po pierwsze - zwieksz mase! :classic_cool: ps2: juz w Laysach mozna bylo znalezc lepsze tatuaze :D:D

wirzcie mi ci ktorzy sa mili ze leje cieplym moczem po ryjach tym ktorzy tu mnie obrazaja!

Gość gość
nobel ja tam konta nie mam ...założyłabym,ale pewne osoby z kafe jeszcze mnie znajdą podadzą tu do publicznej wiadomości i wyśmieją, sam widzisz jacy zawistni ludzie tu siedzą :(

aha, dotarl do nas ten przekaz panie noblisto :classic_cool: :D widzisz przed kim Cie chronie? :D:D

Gość gość
chyba chronisz noblistę przede mną :classic_cool: jestem nimfomanką przepraszam, wybaczcie mi 🖐️

nie mam czym sie przejmowac... wina tuska ze tacy ludzie chodza po tej ziemi!

Gość gość
SlodziutkiSlodziaczek jak on pięknie śpiewa! Popłakałam sie

Gość gość
jakiś młody jest ten słodziak, widzę po dłoniach :classic_cool: no fajnie śpiewa, moglby jeszcze twarz pokazać, może jest ideałem 😭

moze i mnie tu obrazacie ale skoro trafilem na taka strone to cos jest komus sie podobam a to ze ty obracasz wszystko przeciwko mnie to znaczy ze jestes zwyklym prostakiem...

tez potrafie pisac jako gosc ale po co mi to! zal chlopie! zerowka cie czeka!

Gość gość
no już chłopcy nie kłóccie się, nobel i nobeI jakbyscie sie spotkali to pewnie byscie sie zakumplowali ;)

Gość trzeźwa niedziela 91
nobei 92 nie obrażaj się😭 wiesz,że to Ty jesteś namber łan, ale i tak mnie nie chcesz także ;( 😭 :classic_cool: ;( :D :D 🖐️

Gość gość
nobel debilu temat załozyła jakaś koleśka, zauwaz ze chyba piąty post od góry jest taki : " Akurat mu napisałem ze mu d*pe obrabiacie! " i tylko to JA napisałem palancie

ty mnie szmato obrazasz! wiesz zazdroscisz ze ludzie mnie lubia nie za wyglad lecz za poczucie humoru! ja wchodze do ciebie jest jedna osoba o dajesz mi bana no to p**do mysl k***a!

Gość gość
Ale wiesz ze to ja mam z Ciebie beke a nie ty ze mnie? Bo mnie to akurat nie rusza co ty do mnie pierdoolisz, mam to w doopie... A ty sie przejęłeś jak małe dzieciątko w przedszkolu któremu klocuszki zabrali :D Produkuj sie ile chcesz, mam to w DOOPIE ;)

jak by mnie to ruszalo przedszkolanko bez lalki to bym juz na su nie weszedl! j****i cie pod smietnikiem i nie bylo im przyjemnie bo robili to z przymusu!

Gość SexUualnax
Weźcie się od niego odp********e , k***a ... psychika wam jebła czy nwm Nie znacie gościa a opierdalacie mu d*pe jak nwm ... popatrzcie na sb i ocencie sie sami a nie na kogoś napierdalacie żałośni ludzi ... miał kto zrobić a zabić nie ma komu ;/

Gość gość
@SexUualnax ale on sie sam idiota nakręca... Jakby ty wcale nie wlazł i nie zaczął pisać to temat by już dawno zdechł, ale on musiał no to ma... Sam to nakręca, widać że inteligencją nie grzeszy :D

wpierw gosc! j****i cie pod smietnikiem po drugie smieci wywiezli na segregacje po trzecie ciebie dali na bok a smieci posegregowali po czwarte pomysleli co z toba zrobic po piate stwierdzili ze nie jestes smieciem tylko gównem i odeslali cie do sciekow po szóste ja iseksualna obsralismy cie cieplym kaøem! a teraz mysl co mi napisac:)

Gość gość
główno do powiedzania :D czyżby SexUualnax to noblista? Trzeba nisko upaśc by samego siebie popierać i wychwalać pod innym nickiem... żałosne

Gość gość
OBRAZIŁEŚ SIE?!!!!!!! pytam ponownie - pytanie do nobei 92 :(

Gość SexUualnax
C**j wie kto ty jesteś ale byle komu to ja sie obrażać nie dam ... takiemu niedorobowi napewno nie bo takie główno może wiesz mi co minete o*******c tyle mi mozesz twoje zdanie mnie naj mniej interesuje a nie powinnam cie obchodzic

sam jestes zalosny bo dajesz bana na su bez powodu! to sie nazywa zalosnosc! no fakt pewnie ryj masz jak ta mapa wiec tez bym sie nie pokazal! a pisaczka z su!

Gość SexUualnax
Nie macie co robić k***y niemyte j****e przez k***a świnie .... jakaś dziwka napisała czy do niego pasuje niech sie k***a zastanowi czy serio mać w łbie , żeby tutaj to wrzucać ma z****ną psychikę i te k***y co są za nią to też małe kurw nie dorobione ogranizmy na polsce którym trzeba pomagać bo nie maą na żarcie c**j wam k***y w d*pe !