Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

noblista92 przystojniak na SU czy mam u niego szanse?!?!?!

Polecane posty

2 na 1 i nie kozaczy matol! wkoncu ludzie rozumia co robisz! jeszcze pewnie ty to wrzuciles tu bo wkoncu pewnie baba jestes! bez urazy kobiety!

myslisz ze jest ktos slepy ze moj nick probujesz podrobic? jestes naprawde zalosny

Gość gość
uffffffffffff ulżyło mi 😭 ;((( serio myślałam,że sie obraziłeś :P nie wiem o co ! napisałeś "albo rób co chcesz powodzenia" jak ktoś tak pisze to zwykle sie obraża ;((

Gość gość
Ale ten nobel ma faktycznie nasrane, kurcze zamiast dać sobie spokój i iść wp**duu to on sam temat nakręca... Ty jesteś zdrowy chłopie? Daj na luz, nie produkuj sie juz i temat sam odpadnie i pójdzie w zapomnienie, ale widocznie ty nie chcesz by poszedł w zapomnienie, chcesz być na Fali... Sodówka do łba ci uderzyła, celebrytą sie poczułeś, Narcyz który sam siebie uwielbia... Boshe ide stąd bo zwariuje... Idiots, Idiots everywhere...

szmato zaczales to piszemy! mi sie nie spieszy! i milo mi sie pisze! chorzy to sa ci co zazdroszcza tego co sie ma a ty probujesz to z****c! dla takich jak ty powinni auswitz otworzyc!

Gość gość
witajcie, tu autorka tego topika :P odpowiem : [zgłoś do usunięcia] gość nic nie pokazuje ale ogląda jak inni pokazują, wg ciebie to normalne? --- tak normalne, ja też oglądam, cała kafeteriaa ogląda SU, np. juliett...nie widzę w tym nic złego lepiej oglądać miłość niż nienawiść a na tym temacie tyle hejtowania,że aż zasłabłam i się popłakałam ;(

Gość SexUualnax
On sie sam nie nnakreca a jak by tak ktos zaczoł wam tak d*pe rąbać zakładam się, że z zamkniętą buziąbyście nie siedzieli tylko byscie sie bronili bo jakimś nieznajomym nie pozwoliłam bym sie nwm jak wy może wam inni rąbią wam d*pe ale mi noblowi napewno nie P********E SIE I C**J WAM W D*PE . AMEN

no bo to w koncu Twoja sprawa czy bedziesz z nim flirtowac czy nie, c'nie? :D to po co mialem Ci to utrudniac ;(

miekniesz gosciu! i to z sekundy na sekunde! dlaczego juz sie tak nie napinasz? brak ci jaj jak i twarzy! madrzy do czasu!

Gość SexUualnax
nobel ten co sie podszywa ! kurwo j****a jak nie stulisz mordy to ci to osobiscie zrobie i cie nie strasze tylko ostrzegam bo takiemu k***a ulongowi nikt nie da sie obrażać ty masz jednego wielkiego c***a na ryju innych ci brak i morda psie

Gość gość
nie bede flirtować ;( tylko napisałam,że przystojny :( i podobny do Ciebie! nie zauważyłeś komplementu 😭 ;( już bede grzeczna 😭

ale macie tematy ha ha ha! lepiej dac post jak twoj ryj wyglada cwaniaku!

no co Ty :D w ogole nie jest do mnie podobny 😠 :D ps: niezla pompa z nich, nie? :D dali sie sprowokowac jak dzieci i nadal sie spinaja myslac, ze robia na kims wrazenie, a tak naprawde kazdy sie z nich smieje :D

moze i sie smieja... ale to raczej z takich jak ty oczy przecieraja... bo gadke przez neta to kazdy ma... ty tylko tak potrafisz! widac ze cie nikt w realnym zyciu nie lubi!

Gość gość
i nawet rocznik macie ten sam :( podajcie sobie łapki i koniec kłótni ;) kurfa ale faux pais zrobiłam!!! napisałam,że kandyduję na staż a nie na stanowisko ja yebie :O i co teraz?! jakaś głupia jestem........! 😭]

no wlasnie - "gadke przez neta kazdy ma" teraz odnies to do swoich postow ktore wypisujesz razem z pomarancza :D dales sie sprowokowac jak dzieciak i teraz napinasz sie wyzywajac kazdego na solo :D

podac sobie lapki? a w zyciu! :classic_cool: skoro pokazuje morde na SU to nie wiadomo co tam robi z tymi lapkami podczas transmisji :D pewnie szuka jakichs byczkow z wadowic do towarzystwa :classic_cool:

soryy ale morde pokazuje i moze i jest brzydka tobie to napewno nie przychodzi oceniac pedale! a raczki zawsze mam na klawiaturze! a to ze ty walisz przed mapa europy to juz twoja sprawa!

rozgryzles mnie! gdy widze kształt granic Włoch to od razu mam wzwod! jak sobie z tym radzic? ;(

Gość gość
a widzialeś słodkiego słodziaczka? :D albo słyszałeś? :P o nim też myślałam,że to TY :D

idz do psychiatry skoro masz problemy seksualne na widok buta na mapie! ha ha ha

ha ha ha! :classic_cool: moze podasz mi jakis namiar na sprawdzonego specjaliste? :D nie widzialem, poogladalem przez 5 min tego wypłosza i wyłączyłem :D

Gość gość
serio myslałam,że to Ty i zaczęłam już fantazjować :D nawet nieźle śpiewał... ale może to gej...

jesli ma nick slodki slodziaczek to jest to calkiem mozliwe :classic_cool: ja nie umiem spiewac :D chyba ze po alkoholu :classic_cool:

Gość gość
czy praca w kancelarii komornika jest bezpieczna? czy moga tam przychodzić zbiry i smutni ludzie? bo nie wiem czy sie zglosic?