Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Ale bym chciala kogos poznac...

Polecane posty

Gość gość
Kobieta pisze: szukam bruneta. A Wy co? NIC. | Nic, bo ja np. nie jestem brunetem :D

Gość samotny brunet
do gra o tronnn - sympatia np. generlanie nie jestem zdesperowany (testuje technologie z racji braku czasu), Mam wieksze powodzenie w rzeczywistosci niz w necie. Ale z racej tego ze jestem za granica i chce ladna polke z poukladana glowa to graniczy z cudem. Czasem z kims zlapie kontakt wzrokowy i moglby podejsc i zagadac, ale czesto w tym czasie mam jakies spotkanie z klientem np i po prostu nie mam wyjscia.

samotny brunet, napisalam, ze jestem ladna, bo ktos zapytal. To, ze to kwestia gustu, to chyba jasne. Jakbym odpisala na to pytanie, ze jestem brzydka, to by sie posypaly komentarze, ze w takim razie, czego chce od zycia ;p Myslalam, ze to jasne, ze odpisalam tak sobie.

Gość gość
moglabys fote pokazac autorko... ;)

Tak, oczywiscie, ze pokaze fote, po tym jak narzekam tu przez 10 tematow ;) Bardzo logiczne ;) O nie, z zadnym zonatym w lozku nie bede, juz mi wystarczy ze namieszal w glowie zajety przyjaciel, ktory tym przyjacielem ju chyba nie jest. Zycie.

Gość samotny brunet
lepiej wyslij zdjecie do zaufanych osob, niz publicznie. pryznajmneij bedziesz wiedziala kto wstawil twoje zdjecie w necie. :) masz jakiegos anonimowego maila?

Zbereznik, Ty jestes zajety, a ja takim juz dziekuje ;p Na silowni, nie bo sie idzie cwiczyc... to tak samo mozna powiedziec, ze w szkole i na kursie nie, bo tak sie idziemy uczyc, w pracy nie, bo tam sie pracuje i romans w pracy to porazka, w sklepie robi sie zakupy i zostaje tylko sympatia.pl.

Gość gość
BRUNECIE PIĘKNY I INTELIGENTNY A ILE MASZ LAT?

Nawet przymierzalnia mozesz byc albo miejscem parkingowym ;p liedys pisales, ze masz kogos wiec... ja juz omijal takich facetow i moje foty nie sa im do niczego potrzebne ;)

o i wychodzi na to ze nigdzie sie nie da romansowac :D hahaha dobre sobie... :D:P oj kobiety kobiety... ;)

ja wam cos powiem dziewczyny, cos co musicie dobrze zrozumiec... kazdy jest w jakims zwiazku, dluzej/krocej, bez znaczenia, ktos kto nie jest w zwiazku, jest najczesciej sam od dluzszego czasu...

Jak to nigdzie? to chlopaki wyzej napisali, ze na silowni nie, bo ida cwiczyc ;p wiec idac tym tokiem myslenia.... jak dla mnie silownia jest dobra, zawsze mozna porozmawiac o tym jak cwiczyc, udzielic porady albo cokolwiek no. Ja czasami zagaduje...

ja wam cos powiem dziewczyny, cos co musicie dobrze zrozumiec... kazdy jest w jakims zwiazku, dluzej/krocej, bez znaczenia, ktos kto nie jest w zwiazku, jest najczesciej sam od dluzszego czasu...

Gość dfghjkl
ja mam okazje isc na radnke w ciemno ale boje sie ze sie nie spodobam i nie ide

Gość gość
mnie dziwią osoby które mówią mi czasem co z tego że on jest w związku a może ty mu się bardziej spodobasz od tamtej z którą jest Ale dla mnie to nienormalne że facet w związku ogląda się lub chce spotykać się z innymi kobietami bo co to ma być casting na najlepszą czy co ???? nie rozumiem takich ludzi

wiesz, dam ci rade totalny dolku ;) zapomnij ze jest otoczenie, i jak ci sie podoba jakis gosc to po prostu do niego podejdz... mozesz sobie wczesniej przemyslec w domu co powiedz, albo o czym bedziecie rozmawiac, bo koles moze byc z poczatku zaskoczony, ale co tam. natalia siwiec sama wyhaczyla swojego faceta...

to zrozum! potem jak gosc ma obraczke to juz wie ze nie musi z nikim innym sie spotykac. z nikim... rozumiesz?

"mnie dziwią osoby które mówią mi czasem co z tego że on jest w związku a może ty mu się bardziej spodobasz od tamtej z którą jest " dokłądnie, nei chciałabym faceta-chorągiewki, który jest w związku bez miłości i ogląda się za innymi kobietami, na co mi taki burak?

Gość gość
Natalia Siwiec to karykatura kobiety.

Gość samotny brunet
hmm..randki w ciemno to nie jest najlepszy pomysl :) Silownia do ktorej jak uczeszczam to typowo meska silownia a nie fotnes club. moze w fitnes clubie to inaczej wyglada. Ale zrozum ,ze to niepezpieczne zaczpiac mezczyzn ktorzy podnosz za 100kg na klate ;) W Polsce w moim miescie dziewczyny ktore chodzily na silownie spotykaem przypadkiem wklubach , sklepach itd, od razu jest inna pierwsza rozmowa. Wiec moze twoj pomysl nie jest taki zly. ;) A usmiechasz sie do tych facetow przynjamneij ? P.S mam 30 lat

" zbereznik ja wam cos powiem dziewczyny, cos co musicie dobrze zrozumiec... kazdy jest w jakims zwiazku, dluzej/krocej, bez znaczenia, ktos kto nie jest w zwiazku, jest najczesciej sam od dluzszego czasu..." Przyznam, ze nie rozumiem wniosku plynacego z tej wypowiedzi. Tzn co my musimy z tej wypowiedzi zrozumiec, zeby nam bylo lzej w zyciu? Prosze wyjasnij, jesli mozesz.

fiku pojecia nie masz o zyciu, twoje kontakty z facetami ograniczaja sie do romansowania ze mna przez internet i mi rady zwiazkowe dajesz... wez przestan... :o