Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego starsze kobiety są takie okropne dla mlodych dziewczyn?

Polecane posty

Gość gość
bez przesady nie spotkalam sie z chamskim zachowaniem nastolatków. ja kiedys weszlam do pks miejskiego i babka specjalnie zrzuciła bilet i do mnie czy podniose , zrobilam to a ona perfidnie do drugiej obok zaczela cos szeptac na ucho i mnie obgadywac, za dobre serce!!!! zawsze ustepuje miejsca ale i tak nie idzie im dogodzić!

Gość gość
tez mnie denerwuje ich zawisc .

Gość gość
tez mnie denerwuje ich zawisc .

Gość gość
pisąło gdzies ze przez tysiace lat - gdy kobiety zyly w wielkich wielopokoleniowych rodzinach -ich rozmowy , spotkania ,zwierzenia -tworzyły więz miedzypokoleniowa= hahha-ja zadnej wiezi nigdy z zadna kobieeta nie czułam i nie czuje , unikam kobiet jak moge

Gość Herr Pietia Goras
wyjaśnienie jest proste. Młode mają mokre piczki i gorące a stare menopauzy suche i bolesne przy dziubdzianiu. Jest terapia hormonalna, ale radiomaryśki, wolą być idiotkami na mszy.

Wystarczy przeczytać posty na tym forum tych młodych.Gołym okiem widać wasze zachowanie i wychowanie 😡 ! Dziś młode dziewczyny są tak głupie i puste,że szkoda zaprzątać sobie głowę tym indywiduum.Do gazu, albo utylizacji jak piszesz debilu! Pewnie ty pójdziesz, bo masz zadatki!😡 Jeszcze nie wiadomo co cie może spotkać! Skoro nie chcesz dożyć pięćdziesiątki to sie koleś powieś.

Gość gość
smiesza mnie te naukowe gadki o wiezi miedzypokoleniowej -ja zadnej wiezi z kobietami nigdy nie czulam , nie czuje i uciekam od kobiet jak sie da -wiadomo w robocie wyboru nie ma ale spotykac sie prywatnie, towarzysko - to nigdy -

Gość gość
wlasnie na tym przykladzie potwierdza sie ze kobiety sa wredne BEZ PRZYCZYNY. zupelnie tego nie rozumiem bo autorka jest w porządku non stop piszę z nią na e-mail i nigdy nie odmówiła mi pomocy , udziela mi wielu cennych rad , poświęca mnóstwo czasu i nie ma obiekcji a taka larwa przyjdzie i próbuje ją zniżyc do swojego poziomu!

Gość gość
Też widziałam ten topic, szkoda mi tej dziewczyny :( Powinna ja pocisnac z grubej a nie tak się cackać.Za dobra jest dla niej 😠

Gość gość
Musisz się obracać w jakimś patologicznym środowisku autorko, co tu dużo mówić, należysz do niego ciałem i duszą. Pracuję ze starszymi osobami i mam odmienne spostrzeżenia. Ludzie są różni, czy młodzi, czy dojrzali. Większość ludzi jest w porządku, tylko chamstwo jest głośniejsze, bardziej widoczne, tak jak twój post.

Gość gość
Praca a zycie codzienne to dwie rozne rzeczy. popieram autorke w 100% wystarczy przejechac sie komunikacja miejska zeby uslyszec "ciekawa" rozmowę. patologia jest wszędzie a ty masz jakies braki chyba w umysle i ograniczone horyzonty