Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WAŻNE Pytanie o przelew bankowy WAŻNE

Polecane posty

Gość gość

Witam Poszłam do banku zrobić przelew za przedmiot który zakupiłam na allegro. Na blankiecie nie wypisywałam swojego numeru konta tylko numer konta osoby od której kupiłam przedmiot + jego dane osobowy a na samym dole napisałam tytuł przelewu i moje dane osobowe ale BEZ NUMERY KONTA. Przelew zrobiłam i czekałam na przesyłkę, przesyłka przyszła ale zrobiłam zwrot i sprzedający bez problemu zgodził się na zwrócenie pieniędzy, Podałam mu numer konta bankowego a on zadzwonił i powiedział mi że pieniądze już odesłał na te same dane które on otrzymał przy mojej wpłacie. Mówiłam mu że tam nie było mojego numeru konta a on powiedział że pieniądze przelał przelewem zwrotnym i lada dzień otrzymam wpłatę. Wydaje mi się to dziwne bo niby gdzie te pieniądze dojdą skoro nie ma on żadnego mojego numeru konta bankowego ?

Gość gość
może przesłać przekazem pocztowym na adres który podałas w przelewie,wtedy listonosz przyniesie je do domu albo odbierzesz na poczcie.

Gość gość
Też mi się wydaje że odesłał pieniądze przekazem na adres więc czekaj na listonosza