Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grenadina1982

Mogę chodzić z córką na lekcje?

Polecane posty

Gość gość
wydaje mi się że to już troche za późno przecież był czas jak poszła do przedszkola,wtedy trzebabylo dziala,a teraz? nie wiem ja sobie tego nie wyobrażam,chodzić z dzieckiem do szkoły,śmieszne...

Gość gość
Aha i jeszcze mi się coś przypomniało-rok temu w lipcu przyjechał do nas ten starszy na noc.Beczał mi że 3/4 nocy nie spałam a miał wtedy 9 lat.A że znajoma wybierała się do pracy to beczał mi że ''Mama od września idzie do pracy i nie będzie jej po południu w domu'' Chcesz żeby i tak twoja córa się zachowywała?

Powinniście pójść na terapię rodzinną. Serio. Bo dziecko jest coraz bardziej uzależnione od Ciebie i żadne z Was nie umie tego przerwać. A, im później, tym trudniej i tym bardziej będzie to toksyczna relacja.

Gość gość
Kolejne prowo, przecież żadna matka , ktora ma taki problem, nie zakładałby tematu na kafe. To nierealna sytuacja.

Gość gość
Uwierz mi są takie matki i one nie widzą problemu w tym wszystkim-to jest największy problem.

Gość gość
Pewnie, ze to autorki wina, że dziecko takie jest. Nie miałaby leków bez powodu. Ty pewnie jesteś z******a histeryczką.

Gość gość
Aha i jeszcze mi się coś przypomniało-rok temu w lipcu przyjechał do nas ten starszy na noc.Beczał mi że 3/4 nocy nie spałam a miał wtedy 9 lat.A że znajoma wybierała się do pracy to beczał mi że ''Mama od września idzie do pracy i nie będzie jej po południu w domu'' Chcesz żeby i tak twoja córa się zachowywała? Normalne to nie jest.

Gość gość
Ty jesteś lepsza od mojej siostry:D jej 3 letni syn ma ksywkę "boje się" bo na wszystko odp boje się. Był totalnie izolowany, do tej pory był tylko w osiedlowym sklepiku bo wszędzie zarazki, bakterie, pedofile i złodzieje. W kwietniu skończył 3 lata i placu zabaw na oczy nie widział. Bez kitu ze są taki mamuski:/

Gość gość
Żal tego chłopca.

Gość gość
Są takie wariatki, moja koleżanka na widok mojej 4 letniej kuzynki, która jada nożem i widelcem ataku jakiegoś dostała.Zaczęła wyrywać Małej sztućce, bo się skaleczy, oko sobie wyjmie. Kazałam wyjść i nie straszyć dziecka.Za to jej córka lat 4 ciągle wyje, beczy, niczego nie potrafi, robi sceny, no le przecież jest wybitnie inteligentna i inne farmazony.Prawda jest taka, z eta moja koleżanka nie ma 5 klepki, a jej córka jest znacznie poniżej w rozwoju w porównaniu do rówieśników. Jeszcze jej matka zawsze mija atakuje zdjęciami tej Małej, jak mówię w końcu że mnie nie to nie obchodzi, bo to nie moje dziecko, nie potrafi tego zrozumieć.Owszem do 10 fot chwalę, zachowuję się kulturalnie, ale po 50 mam dość. Jeszcze twierdzą, że ich opiekunka do dziecka, powinna dostawać mniej kasy, bo przecież ma taką przyjemność z takim cudownym dzieckiem przebywać.No jednym słwowem mega idiotki.