Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Pisze, ponieważ sama już zgłupiałam.Pierwszy test wyszedł pozytywny po czym druga kreska zbladła i znikła , dwa nastepne testy były negatywne. Ostatni okres miałam na początku maja a juz lipiec jest. Jakies 6 miesięcy temu miałam sytuacje ze okres spóżnił mi się 3 tygodnie ale od tego czasu juz sie wyregulował.Przebywam od ponad miesiąca w niemczech dopiero za pól tora tygodnia zjeżdzam do Polski i bede mogła iść do ginekologa dlatego proszę o odpowiedź czy ciąża w tym wypadku jest możliwa? Dodam jeszcze, że dużo częściej oddaje mocz i jestem strasznie senna.

Gość gość
Jak test wyszedł pozytywny to najprawdopodobniej ciąża. "Zaczekaj do momentu pojawienia się barwnych linii. W zależności od stężenia hCG w moczu pozytywny wynik może pojawić się już po upływie 40 sekund, jednak dla potwierdzenia negatywnego wyniku, należy odczekać 5 minut ( całkowity czas reakcji). Nie należy odczytywać wyniku po czasie dłuższym niż 30 minut.'' to jest z ulotki testu, jak kreska zniknęła po takim czasie nie należy się tym sugerować . Kup drugi test i zrób z porannego moczu. Ja jak byłam w ciąży byłam bardzo senna zasypiałam na stojąco , choć noce przesypiałam normalnie.

Gość dyzurny ginekolog..
tak jestes w ciazy

Gość gość
gratulacje :-D