Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana1234

MOJ FACET WOLI GRY KOMPUTEROWE ODE MNIE;/

Polecane posty

Gość zalamana1234

w skrocie: na poczatku moj facet baardzo sie staral, kupowal kwiaty, dbal o mnie, na rekach nosil. jednak jak zamieszkalismy razem to powiedzial ze pokaze mi fajna gierke, ze napewno sie wkrece bo on juz jakis czas w nia grał..no i sie zaczelo. nie wiem czy kojarzycie- world of tanks czy jakos tak.. nie chce juz ze mna czasu spedzac, mowi ze spedza ze mna przeciez czas (on siedzi pryz kompie a ja tv;/), nie chce nigdzie wychodzic, dzien w dzien przy tym siedzi i gra z kolezkami. mowi zebym sie cieszyla ze nigdzie sie nie szlaja przynajmniej. owszem, ale wszystko ma swoje granice. prosilam go, krzyczalam, plakalam- nic to nie daje..powiedzialam mu zeby chociaz co 2 dzien gral to i tak mowi zebym nie mowila mu co ma robic, ze mam tv i w ogole i ma w nosie wszystko. weekendy tez tak samo..myslalam ostatnio ze romantyczny wieczor bedzie, patrze wino otweira..a za chwile widze ze nalal mi i sobie a ze swoim do kompa i tak do nocy siedzial i gral;/ olewa mnie strasznie, nie wiem co mam zrobic. usuniecie gry nie wchodzi w grę itp. a nawet jak sie go uprosze i przestaje grac bo lezy i oglada tv w ciszy, nie stara sie juz tak o mnie. nawet na urodziny mi kwiatka nie dal;/ mowi ze kocha ale nie wiem, moze ja za bardzo pokazuje ze mi zalezy...nie mam pojecia ;(

Gość zalamana1234
dodam , ze utylam 20 kg od momentu gdy sie poznalismy.czy to moze miec wplyw?

Gość gość
znudzi mu się ta gra pewnie, ja kojarzę to grę, mój siostrzeniec w nią grał

Gość zalamana1234
no wlasnie nie znudzi bo chce sobie lepszy komputer kupic zeby jeszcze szybciej mu chodzila;/

Gość gość
wyjdź do ludzi, jak on woli gry umów się z koleżanką na kawę albo drinka . Jak teraz tak jest co będzie później? Postaw mu warunek ograniczenie grania albo się wyprowadzasz, choć to może poskutować chwilowo. Twój facet jest uzależniony

Gość gość
pogadaj z nim o tym, powiedz to co napisałaś tu że już się tak o Ciebie nie stara że nie spędza z Tobą czasu, ja też jestem facetem i jedna gierka mnie wciągnęła ale ja nie mam dziewczyny więc nikomu to nie przeszkadza ale wiem ile czasu może zajmować

Gość zalamana1234
ostatnio mi pozwala pociumkac w trakcie gry komputerowej swego fiutka, i tak mu ciumkam i ciumkam i piersi swe pokazuje i pozwalam mu ich dotknac a fiutek mietki

Gość zalamana1234
a zeby mnie gdzies zabrac to nie pomysli;/

Gość zalamana1234
nie podszywac sie!! nie jest to k***a zabawne... czyli lepiej go olac i wychodzic bez niego?

Gość odpruwam pagony
ciesz sie ze w lola nie gra, to jest jeszcze nadzieja :classic_cool:

Gość SłodkaS
Oj kochana bardzo ci wspólczuje:* niestety nie wiele mogę ci doradzić, Radze tylko nie obwiniać siebie i moim zdaniem mówic mu ze jest uzalezniony. I zapytaj sie czy jak przyjdzie dziecko to tez tak grac sobie bedzie?? Nie przejmuj sie nim, daj mu poczuc sie zazdrosnym, wyjdz do ludzi idz na drinka, trudno jezeli jego swiat i zycie konczy sie na grze, rób tylko swoje rzeczy, pranie sobie, zmywanie sobie, niech on tez cos robi:* Zycze powodzenia i wytrwałosci.

Gość gość
nie znudzi mu sie, a jak sie znudzi to znajdzie kolejna.. skad ja to znam :D tyle, ze ja jestem sama i moge sobie pykac w gierki do woli. zakup komputer i graj z nim. moge ci polecic kilka z***bistych pozycji :)

Gość zalamana1234
musze wyjsc gdzies bo marze o sprezystym zylastym twardym fiutku

Gość gość
nie no a tak na powaznie, to wychodz sama. umawiaj sie i w ogole. moze jakies piwko z dobrym kolega? tylko umawiaj sie przez tel tak zeby slyszal :) udawaj obojetna i ze masz go juz pomalu gdzies. jak to go nie zmobilizuje, to znaczy, ze ma cie w d***e i lepiej poszukaj sobie nowego partnera. rozmowy juz byly i nic nie daly.. to nie ten typ zeby rozmowa na niego dzialala :o

Gość gość
Zacznij wychodzić do ludzi, na imprezy...a jego olewaj. Może się ocknie jak zobaczy że wymykasz mu się z rąk. A jeśli nadal będzie miał wszystko w d***e to proponuję wyprowadzkę.

Gość gość
zostaw drania, ma d*pe do łużka i wydaje mu sie, że już nie musi się starać. Kardynalna zasada mojej babci, której się trzymam, brzmi: Facet nie zmienia się na lepsze, może być tylko gorzej. Nie licz, że się zmieni.

Gość zalamana1234
up

Gość gość
al ty głupia jesteś, facet chce sobie pograc, niech gra, czemu ci to przeszkadza lepiej jakby sie szlajal gdzies z kumplami? tak to caly czas siedzi przy tobie.

Gość Ale to już było
Miałam tak samo! Rozstaliśmy się, bo przecież to nie jest życie z takim człowiekiem żyć!.Płakał przepraszał, obiecywał,a następnego dnia wracał do kompa i swoich gier! Podobno to jest uzaleznienie i trzeba sie leczyć,ale nie dało siię wytłumaczyc tego😠

Gość zalamana1234
up

Gość baby gupie baby
Baby to gowna i tak powinny być traktowane

Gość gość
Graj z nim lub niech ci pokaże gry ktore by cie zainteresowały . Moja Była sie kiedys strasznie wciagnela na ps2 grając w Residenty :D . Na pewno są jakies gry ktore by ci sie spodbały , chyba ze nie lubisz gier .....

Gość shewantbehappy
u mnie od czterech lat jest ta sama sytuacja, zbieram sie w sobie i za kazdym razem odpuszczam, nie rozmawiamy, nie wychodzimy nigdzie razem, juz nawet sie nie przytulamy w nocy... mowi ze mu mnie brakuje a budzac sie rano widze go w lozku z laptopem, przychodze z pracy widze ten sam obraz, nawet z psem nie wyjdzie, od czasu do czasu smieci wyniesie i naczynia umyje jak nie ma w czym sobie kawy zrobic, pranie tygodniami potrafi lezec bo nie wpadnie na pomysl by sobie zlozyc, rece mi opadaja i checi zaczyna do zycia mi brakowac, kiedy ktos do mnie napisze slysze glupie komentarze ze cos przed nim ukrywam... slowem nie moge sie do niego odezwac bo sie wscieka ze mu przeszkadzam, mowi ze mniie kocha ale tego nie widze, gdy oboje mamy wolne on zawsze zle sie czuje bo np nie zrobil sobie sniadania i jest oslabiony, bo glowa go boli i nawet do apteki pod domem nie pojdzie... kocham go ale juz dluzej nie moge tak zyc, kocham go ale nie potrafie tego zakonczyc

Gość Smutaśna1209
Też mam ten sam problem, tylko ja też lubię grać w gry. Natomiast faktem jest, że mój facet ma mnie całkowicie w d***e, dla niego przeprowadziłam się do miasta w którym mieszka,od kilku miesięcy mam prace, etc... Niestety on nie potrafi tego docenić, jesteśmy ze sobą 2 lata, nie mieszkamy razem, żeby było oczywiste. Nie widujemy się codziennie, z uwagi na to , że on ma studia, a ja pracuje i w tygodniu rzadko mu się chce ze mną widzieć, ale kiedy tylko są wolne weekendy, to on zamiast ze mną je spędzić, woli napierdzielać w gierki, totalnie mnie olewając, nie musi ze mną siedzieć 24h/24h przez 7 dni w tygodniu, chciałabym zobaczyć że mu na mnie zależy. Jak mieszkaliśmy kawałek od siebie to ja zawsze przyjeżdżałam do niego, on był u mnie jakieś 4 razy , tłumacząc się tym że ja mam więcej czasu. Nie wiem co mam robić, powoli mnie to męczy, ciągłe dopraszanie się o chwilę uwagi i czasu, żebyśmy mogli spędzić go razem, gdyż mamy tak nie wiele okazji. :(

Gość olej tego faceta załamana1234
olej go i powiec rze go nie kochasz bo nie tobom nie interesuje

Gość gość
My sobie z moim facetem gramy razem i jest ok. Są wspólne tematy do rozmów i do wszystkiego. Ktoś powiedział że kobieta ma nie grać? World of tanks to akurat bardzo fajna gra więc się nie dziw, że spędza full czasu jeżdząc czołgiem bo takie są właśnie męskie zainteresowania. I to naprawde nie jest tak że on woli czołgi bardziej od ciebie, lubi i czołgi i ciebie, tylko ty cierpisz na brak własnych zainteresowań i masz problem.

Gość gość
Mój też gra w World of tanks, kupiłam mu nawet hełmofon na allegro za 40zł i potem taki seks mieliśmy w tym hełmofonie jak nigdy :D Faceci to duże dzieci.

Gość gośćmagda
Moj nazyczony gra od 3lat mamy 3malych dzieci ze wszystkim sama w niczym mi nie pomaga tylko jeszcze dowala wszystko po nim trzeba zrobic podać o służyć mu jak panu i tak mu złe rowniez plakalam prosilam blagalam milczalam i krzyczalam on slucha wciaz grajac gdy dzieci śpią ja leze i placze pstrzac na jego prawy profil znam go juz na pamiec tak bym chciala by mnie czasem przytulil tez twierdzi ze mnie kocha jak znajdzie 10min pomiedzy papierosem a toaleta ns mnie czyli nazwe to zblizeniem jeszcze nie zdążę otwozyc oczu a on znow gra odeszlam raz z dziecmi na 3 miesiace i to byl piekny nasz czas wysylal kwiaty dzwonil pisal przedewsystkim nie gral i sie leczyl bo rowniez jest uzaleniony on picia i narkotykow mozna by tu wiecej dopisac gdy tylko mu zaufalam wrocilam miesiac bylo cudnie spacery kolacjie wspolne zakupy dbal o siebie bo teraz to znow zgarbiony wychudzony wyniszczony grajacy i nacpany mam dosc. Sorki mosialam sie wygadac bo teraz to juz nawet nie mam komu wszyscy mi mowili ze on jest stracony i mieli racjie szkoda ze nie sluchalam bo budze sie teraz kazdego dnia w tym koszmarze wstydze sie swojej decyzji powrotu i nienawidze

Gość Gosia

To juz tak zostanie - jak partner jest uzalezniony od zawsze to to juz nigdy sie nie zmieni a bedzie tylko gorzej - bedzie tylko czekal zebys sobie poszla gdzies nawet do kochanka zeby tylko pograc - przykre ale prawdziwe - nawet rogi im nie przeszkadzaja !