Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Gdzie się podziali fajni faceci?

Polecane posty

Gość gość
Pisz po polsku a nie po chińsku bo nie rozumiem ;)

Gość gość
A dla mnie mężczyzna z honorem to taki który potrafi przyznać się do błędu, potrafi odmówić, potrafi sie postawić, ale i przebaczyć i zapomnieć... :) jednak inne definicje mamy :D

Gość Beruthiel
Honor ma tylko jedną definicje. Więc nasze definicje, które wymieniłyśmy, są wszystkie poprawne i odnoszą się do tego samego honoru.

Ktoś honorowy nie oszukuje, nie robi czegoś za plecami drugiej osoby, nie zdradza, nie oszukuje, zobowiązania traktuje z należnym szacunkiem, np. jeżeli w głowie mu inna, to uczciwie zrywa z dziewczyną zanim zacznie znajomość z tamtą.

Gość gość
Nie, honor wlaśnie... ;) Jeśli możesz zyskać coś dużego, w zamian że zrobisz coś złego (złego w twoim przekonaniu) i odmawiasz, zamiast się na to godzić, to postępujesz honorowo! ;) widzisz Ficzku jak różne kobiety jesteśmy :P

Gość Beruthiel
Fajnie, że w Twoim topiku, Fiku Miku, nikt się nie wyzywa. Bardzo bym chciała, aby poziom rozmów na kafeterii wrócił, i był taki, jak w 2000 roku :(. Mimo, że gustujemy w tym samym typie mężczyzny, to się nie obrażamy na siebie. Ja i tak nie mam w zwyczaju się na kogoś obrażać ani kogoś obrażać. To nie w moim stylu. :)

Beruthiel nie zauważyłaś, ale jedną osobę wyzwałam na tym topiku, no cóż, jestem tylko człowiekiem :)

Gość gość
To ja bym pasował do tego Waszego mężczyzny z honorem ale przykro mi bo niestety jestem zupełnie innej orientacji.

Gość Beruthiel
Nie zauważyłam tego. Z resztą, każdy ma prawo mieć zły dzień i się trochę unieść.

Gość gość
Śmieszna jesteś FIku, może dlatego że młoda jeszcze ;-)

Beruthiel Fajnie, że w Twoim topiku, Fiku Miku, nikt się nie wyzywa. Bardzo bym chciała, aby poziom rozmów na kafeterii wrócił, i był taki, jak w 2000 roku xxx To były czasy kiedy nie pluto tu jadem?? Nie wierzę.

Gość gość
Wy jesteście na kafe 13 lat? :D myslałam że tylko ja mam zrytą banie :D

Gość Beruthiel
Tak, ale pod innym nickiem byłam :) Wtedy nikt się nie wyzywał, i miło się tu zaglądało. A teraz? Trzeba uważać, żeby nikt nie wyskoczył z nożem. A poza tym, kiedyś tematy zakładane przez kafetarian, były na poziomie i się nie powtarzały. A teraz 3/4 tematów, to tematy do wykasowania.

Gość gość
To ile ty masz lat? :)

Gość Beruthiel
Wiek nie ma nic do rzeczy. Z resztą schodzimy z tematu. No pisać, co się podziało z tymi facetami z honorem?

Gość gość
Ja znam kilku facetów z honorem, o jednym wspomniałam to mnie zbesztano, niestety faktycznie wszyscy zajęci :D

Gość Beruthiel
Wszyscy zajęci? Raczej nie. Wydaje mi się, że gdzieś się kręcą faceci z honorem... Gdyby tylko zmienić temat na: "Gdzie się podziali faceci z honorem?", lub "Mężczyzna z honorem", to może wtedy jakiś facet z honorem by tu zajrzał... a tak to, nie mam mowy, żeby jakikolwiek taki facet się tu zjawił i jeszcze pod swoim nickiem.

Gość gość
Niestety, na ile sie już orientuje konkretni faceci z kafe rzadko wpadają na tematy Fikumiku :D przepraszam jeśli to cię uraża... ;)

Gość Dj 80's
mężczyzna z honorem zapewne czeka na honorową kobietę, która nie ma w zwyczaju kłamać ani w bzdurnych rzeczach, ani w poważnych

Gość gość
Witam wszystkich randkowiczów. Ostatnio powstał nowy serwis randkowy www.zakochasz.pl Wydaje się że jest jeszcze wolny od tzw. dziwolągów więc chyba mogę go wszystkim polecić

Nie szukam takowego faceta na kafe, to przeciez forum dla kobiet, raczej kieruję pytanie do kobiet (np. tych, które takiego faceta znalazły), gdzie oni są? :)

Gość Dj 80's
Fikuu ja ci odpowiem choć to pewnie bez znaczenia, oni są z innymi honorowymi kobietami albo najczęściej w pracy ;)

Gość gość
W S Z E D Z I E... :D pytanie jest natomiast inne, jak Ty zamierzasz go zdobyć Fikumiku? :D

Gość gość
Już to widzę... ;) żegnam się z wami, trzeba na zakupy skoczyć ;)

Gość Dj 80's
Fikuu ty czasem nie za dużo wymagasz? ;) Honorowi mężczyźni nie oganiają się za kobietami, oni zwyczajnie są, zwyczajnie sie umawiają itd