Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pociągnąć

Smutno mi...

Polecane posty

Gość pociągnąć
Zaraz zbieram sie do szpitala

Gość pociągnąć
Nie spotkalam go:-(

Gość gość
To już ciężko gdziekolwiek męża samego płacić bo babki głupieja dla facetów

Gość gość
moze to i lepiej? a jak twoje zdrowie sie ma?

Gość gosccsog
rozpędź się walnij twarzą o ścianę i znów ci zycie bohatersko uratuje, będziesz go miała dla siebie :D

Gość pociągnąć
A dziękuje lepiej. Jeszcze czeka mnie kilka wizyt.

Gość gość
a na sercu jak?

Gość pociągnąć
Dalej cieżko.

Gość gość
chirurdzy są zboczeni??! s**t, a własnie muszę się udac!! :o

Gość gość
co do lekarzy to fakt że w tym zawodzie jest wielu dewiantów tzn. mam na myśli to że fakt zawodu jaki wykonują tzn . badanie pacjentów /pacjentek pozwalają na bliski kontakt fizyczny dotyk- to wkraczanie w nasza sferę prywatności , intymności i taki idiota jeden z drugim myśli że jak dotknie kobietę to już nie wiadomo co , że ona pozwoli mu na coś więcej ???..... Współczuję żonom chirurgów ale i innych specjalności też .... bo znam też innych zboczeńców z którymi niektórzy boją się walczyć inni unikają I OMIJAJĄ ICH GABINETY SZEROKIM ŁUKIEM ..

Gość pytnie nr 1
a mam pytanie do was czy to że ktoś was obejmie w pasie uważać za gest przyjacielski czy już molestowanie ????????? czy to jest uważane za normę w tej grupie zawodowej ??? że podchodzi do ciebie obcy facet znany tylko z pracy i czyni taki gest ???? Może ja jestem jakaś dziwna i rygorystyczna ale nie do końca wydaje mi się to normalne ?????

Gość gość
hej mała a ty dalej zakochana??

Gość gość
odpowiedź nie jest normalne jak obcy facet łapie kobietę za cokolwiek w pasie itp... Nie powinien dotykać cię wcale!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
zalezy jak to wygladalo jak dlugo cie trzymal i gdzie jego twarz byla? a z innymi tez sie tak wita?

Gość pytanie nr 1
nie wiem czy z innymi też tak robi ... nie wiem , bo tego nie widziałam Jestem zestresowana pracą , jest sytuacja że coś rozmawia ze mną na temat pracy i w obecności innych czyni taki gest - więc to chyba nic złego , bo wszyscy są świadkami a prawdziwe molestowanie byłoby bez świadków ???? Ale i tak czuję się dziwnie wygląda to tak że stoi obok mnie i mocno przyciąga chwytając w talii ale na szczęście nie stoi naprzeciw więc może to takie zwyczaje normalne w tym środowisku ????;/ lecz ja komfortowo się tu nie czuję w takiej sytuacji , bo uważam że takie gesty są niepotrzebne a może jestem jakaś dziwna ?? więc nic się nie odzywam , zero reakcji , po prostu udaję że nic się nie dzieję ........patrzę przed siebie .. Potem gdy widzę go w innym miejscu to uciekam ......[ też nie wiem czy to normalne , ale wpatruje się więc staram się omijać go wielkim łukiem o ile to możliwe ....] To taki obraz jaki ja widzę , a może dla wszystkich to nic takiego ..może wszyscy tak robią ???

Gość gość
pytanie do autorki tego tematu ??? czy naprawdę zaprosiłaś go na kawę a on odrzucił zaproszenie ?? czy to z tym zaproszeniem na kawę pisał jakiś podszyw ??? jeśli faktycznie zapraszałaś go na kawę to gratuluję odwagi i przyjęcia na klatę ośmieszenia się .....

Gość gość
chyba przesadzasz - moze ma taki temperament i t nic wielkiego nie znaczylo a ty zach. sie jak dzikuska a on jest lekarzem?

Gość gnhukiyjthre
oj dziewczyny musicie dojrzeć, chociażby do tego niemadrego pisania

Gość gość
a o co chodzi? co jest niedojrzałego tyu? :P

Gość gość
ale nie odbiegajcie od tematu piszemy a tej która zakochała się w chirurgu !!!!!!

Gość pytanie nr 1
a kto mówi że on jest lekarzem jestem pacjentką a on też czytać nie umiecie kretyni a do tego znajdujemy się na oddziale psychiatrycznym :) jest superrrrrrrr

Gość gość
ale jej nie ma tej pociagnietej wiec gadamy o czym chcemy :P

Gość pytanie nr 1
dziękuję podszywom ps nie to zdarzenie o którym pisze ta osoba nie jest lekarzem koniec tematu weszłam na czyjś temat przepraszam

Gość pytanie nr 1
jest super oboje bierzemy psychotropowe leki i świetnie się bawimy na tym forum ... tzn ten co mnie łapie w pasie :) siedzimy od lat w psychiatryku :) :) :) a tak dodam że cała historia jest wymyśloną przeze mnie bo jestem maszkaronem że nikt w życiu mnie dotknąć by nie chciał .. odstraszam facetów na odległość 5 metrów !!!!!!!

Gość gość
a tobie Ninka czemu smutno ???

Bo mam przeczucie, że facet wytnie mnie w ch.ja aż się nogami zakryje... I chciałabym,żeby to były tylko przeczucia złe i nie chce się dowiedzieć najgorszego

Gość gość
a Twój facet ma coś wspólnego z chirurgami ???? czy taki normalny to facet tzn nie lekarz bo lekarze już tu stwierdzono że są nienormalni jako partnerzy życiowi

zupełnie nie lekarz ;d ale jest jeszcze młody, przystojny i kręcą się w koło niego panienki ... Myślę,że to okazja lepsza niż bycie lekarzem

Gość RON- KA:)
a ja was kochani oświecę kto oprócz lekarz jest najgorszym partnerem dla kobiety 1. lekarz 2. prawnik 3. policjant 4. wojskowy 5 nauczyciel/wykładowca to jest piątka najbardziej beznadziejnych zawodów beznadziejnych w sensie partnera /męża .... oby jak najmniej mieć z takimi typami styczności jak ja ich nianawidzę , z daleka od tego syfu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! są baznadzijni z charakteru mają zdeprawowane charakterki , zaburzone osobowości kiełbie we łbie lekarze, prawnicy mimo dobrej pamieci przyjęcia za swoje móżgi mnóśtwa materiału są głipimi ludzmi policjanci i wojskowi to sztywne próchna trepy a nauczyciele /wykładowcy to totalna beznadziejaaaaaaa