Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pociągnąć

Smutno mi...

Polecane posty

Gość gość
tak to jest z facetami kochaj takiego i miej przerabane na calego :o

Gość gość
Ninka a kim z zawodu jest Twój wybraniec????

Ja go nie kocham, dopiero się poznajemy,ale nie chce sie rozczarować, bo chyba mu wierze dosyć, nie mam z nim fajerwerków, ale jest normalnie , rozśmiesz mnie i chyba lubie z nim gadać itd, nie chce żeby to padło, za nim sie rozwinęło

Gość nie psiocz  na nikogo
to faktycznie skoro do takich zawodów masz wąty, to musisz być naprawdę głupiuśną idiotką.

Gość gość
to jeśli jest studentem przystojnym do tego to na pewno zalicza /zaliczy jeszcze sporo lasek ;/ przykre ale prawdziwe .....

Gość gość
to ja która pisałam o tych zawodach Nie miałam na myśli tego że Ci mężczyźni żle zarabiają bo wiadomo że lekarz dużo zarabia i prawnik dobry też ale pisałam że nie nadają się na męża dla normalnej kobiety O policjantach wojskowych nie chce mi się mówić ..bo to chyba nazbyt oczywiste ... a wykładowcy zaliczają ale często też panienki .....

Gość gość
głupia istotka to jesteś chyba ty zakuty łbie siedzący w 4 ścianach i nic nie widzisz i nie wiesz.. ale mam to gdzieś fakt że jesteś pustakiem bye

wróćmy do mojego smutku, bo muszę gdzieś wylać swoje gorzkie żale ;/

Gość gość
Ninko po prostu może poszukaj brzydala bezrobotnego , wtedy nie ma szans na powodzenie u innych kobiet co Ty na to ?????

Gość gość
Ninko masz piękny nick i pewnie też jesteś piękna kobieta ale im prędzej przyjmiesz do wiadomości tym lepiej , że meżczyżni lubią sypiać ale nie tylko z jedną kobietą niestety mają tak zaprogramowane od wieki wieków .......

hahah to jest jakiś argument w tej sytuacji;) fajnie że się podoba, ale wkurz mnie to,że one się tak łaszą jak kotki w rui

Sama sobie wymyśliłam,że nie chce wychodzić za mąż itd,ale nie chce żeby każdy facet mnie w rogi walił, bo jak się z takim przespać nawet, jak nie wiadomo czy chwile wcześniej nie był z inna?

Gość gość
to prawda że faceci to poszukujący wielu kobiet np. do mnie ile razy zarywali zajęci faceci lub żonaci a ja osobiście za piękną się nie uważam , brzydka też nie ale typowa kobieta jakich wiele ....[ i zawsze to mówię a oni że nie wiedzą skąd te kompleksy bo ładna itp....ale oczywiście wiem po co to mówią i zawsze dostają kosza bo zajęci ale oczywiste jest że są kobiety którym to nie jest żadna przeszkoda ze zajęci ] Nie szukam nikogo ani zajętego ani wolnego bo wszyscy są tacy sami ....... Ninko wszyscy mężczyźni tacy sami !!!!!!!!!! ps raz podrywał mnie żonaty który opowiadał wszystkim jaki to szczęśliwy z żoną itp..... ps dodam że ubieram się skromnie , normalnie , bez dekoldów w spodnie - więc nikogo niczym nie prowokuje .

Gość gość
taak pewnie, mnie to potrzebne .. brzydzic sie zajętym po przespanej nocy ze swoja kochanką

Gość gość
i właśnie dlatego nie ufam samcom bo tylko rżną panienki i potem zarażą Ciebie która jesteś porządna i mu ufasz ..niepotrzebnie ufasz Wiem że kobiety potrafią być sukami które łaszą się i latają za facetem jak ku,rwy a facet mało który oprze się takiej co za darmo idzie z nim ..... przykry ten świat ale prawdziwy i realny

to z kim ja mam się bzykać jak wszyscy się puszczają na prawo i lewo, a mój gach pewnie mnie już bokiem puścił?

Gość pociągnąć
Tak zaprosiłam go na kawe po jego pracy on od razu powiedział, że ma żonę i zależy mu na niej.

Gość gość
a jak ty zareagowałas?

Gość pociągnąć
Przyjęłam normalnie

Gość gość
chyba ci przechodzi lala ?? nie rozplakalas sie przy nim?

Gość pociągnąć
Przy nim nie trzymałam się, ale jak tylko wyszłam z gabinetu to poryczałam się jak dziecko.

Gość gość
hejka a jak bu sie spelnilo twoje marzenie to co?? marzenia sie spelniaja a nie chciala bys sie z nim przespac????? ja ci kibicujeeee moze przespac by sie zgodzil

Gość pociągnąć
No chciałabym się z nim przespać.

Gość gość
lekarz to powinien byc dobry w te klocki hihi ;) to dzialaj

Gość pociągnąć
Nie wiem jak.

Gość gość
powiedz mu ze jestes w nim zakochana i chcesz pogadac

Gość pociągnąć
Ale tak prosto z mostu.

Gość niepełnossprawny88
mi też :((