Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo atrakcyjna i...samotna

Polecane posty

Gość gość

Mam wysokie wymagania, miałam szanse na związek z naprawde super facetami ale czekałam na lepszego, bałam się związku i zostałam sama. Najlepsi zajęci. Mam 24lata. J******a jestem : /

Gość gość
j******a jak s*******n

Gość niepełnossprawny88
jestem starszy i też jestem sam ;] jak jesteś atrakcyjna to zawsze kogoś sobie znajdziesz - wystarczy,że obniżysz minimalnie wymagania...

Gość gość
A tak z ciekawości, proszę, przedstaw swoje wymagania :)

Gość gość
o i chooy, laska będzie przedstawiała wymagania :D

Gość gość
widocznie żaden nie miał jaj żeby pokonać twój strach i przychylić ci nieba w nagrode za odwagę, dobrze zrobiłaś nie wdając się w związki z facecikami, czekaj na prawdziwego herosa, kto szuka - ten znajduje ;)

Gość gość
atrakcyjne kobiety zazwyczaj kończą z przypadkowym penisem w ustach lub są samotne ....taki już ten świat

Gość gość
zgadzam sie z ostatnim wpisem :D

Gość gość
młoda jesteś, moja siostra (która jest niebywale atrakcyjną kobietą) też miała wysokie wymagania, wszyscy proroczyli, że zostanie starą panną, że mierzy za wysoko, itd., a poznała faceta bogatego, wysokiego, przystojnego, mądrego, itd., itp. ja mam 20l i też ciągle mam wrażenie, że poznam kogoś lepszego, kto nie ma wad, które przejawiają moi partnerzy...ale czy to prawda? czy w wieku 24l naprawdę najlepsi są zajęci??

Gość gość
Zwiększ wymagania ;) k***a.

Gość obiektywna 22
kto szuka - ten znajduje Znajduje :) lub nie.... :( to że będziesz szukać nie znaczy że skończy się to zawsze dobrze choć może się tak skończyć ale może się też skończyć....hmm inaczej Ps. Dodaj do tego że wszyscy Ci powiedzą czekaj tylko że nikt Ci nie zwróci zmarnowanego czasu który spędzisz na czekaniu....

Gość gość
Tak to jest jak sie jest przeciętnym gownem :)

Gość gość
bo wam od tych bogatych facetów w d****h sie poprzewracało, sam zacznij zarabiać jedna z druga i weź sobie biedaka za to będzie wierny jak pies k***a mać!!

Gość 190cm ciała i laski piszczą
ja jestem wysoki i mam mega powodzenie :) kobiety są prymitywne i wielki facet łapie dużo plusów ja to chetnie wykorzystuje

Gość 190cm ciała i laski piszczą
czasem nawet jestem zszokowany jak kobiety materialnie podchodzą do męskiego ciała ....:D a mówią że tylko faceci tak myślą

Gość gość
a co robisz żeby mieć faceta poznajesz ich ?

Gość gość
Jestem bardzo atrakcyjna i...samotna Wiesz dlaczego jesteś samotna ? Bo dzisiaj w współczesnym świecie bardzo łatwo o atrakcyjną kobietę te hmmm zjawisko jest już nawet pospolite :)

Gość gość
pisze

Gość artioms
Wydaję mi się że masz dużą konkurencje bo jest cała masa jest pięknych kobiet ale największe branie mogą mieć piękne ale też inteligentne, dobrze wykształcone, realizujące się zawodowo mające hobby i własne zdanie oczytane które potrafią zachować się w towarzystwie. Takie kobiety są pewne siebię wiedzą czego chcą i to dostają może tobie czegoś brakuje

Gość gość
ale też inteligentne, dobrze wykształcone, Wierz mi wykształcenie nie zawsze idzie w parze z inteligencją .....🖐️

Gość gość
Nastepna atrakcyjna. Pokaz zdjecie to zobaczymy :o

Gość perwersja, :D
Tylko roznegliżowane

Gość gość
Wydaję mi się że masz dużą konkurencje bo jest cała masa jest pięknych kobiet ale największe branie mogą mieć piękne ale też inteligentne, dobrze wykształcone, realizujące się zawodowo mające hobby i własne zdanie oczytane które potrafią zachować się w towarzystwie. Takie kobiety są pewne siebię wiedzą czego chcą i to dostają może tobie czegoś brakuje Pewnie nie jest taka, za jaką sie uważa.

Gość A może to ?!
Jestem bardzo atrakcyjna i...samotna Wiesz dlaczego jesteś samotna ? Bo dzisiaj w współczesnym świecie bardzo łatwo o atrakcyjną kobietę te hmmm zjawisko jest już nawet pospolite Tutaj ktoś trafił moim zdaniem jak kobieta jest atrakcyjna to wydaje jej się że może mieć każdego faceta ale nie bierze pod uwagę że ma dużą konkurencję do tego kobiet prawie w każdym kraju na świecie kobiet jest więcej

Gość gość
taaa, musisz byc boska, skoro AŻ JEDEN facet sie toba zainteresowal ::D:D:D