Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóle porodowe. Nie wiem czy to juz, pomóżcie Proszę!

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 39 tc a skurcze przepowiedajace męczą mnie od 2 tyg ale są mało bolesne. Brzuch robił się bardzo twardy aż kwadratowy. Od 2 może 3 godz czuje bardzo silne bóle w dole brzucha jak na miesiączkę tylko mocniejsze! Mam je co jakieś 10/15 min, ale brzuch nie twardnieje i to mnie zmyla.czy to już? POMOCY

Gość gość
bardzo prawdopodobne,ze porod się zaczał...u mnie było tak samo,poczekaj az skucze tz te bole będą częściej i jedz do szpitala,teraz możesz wziac ciepla kapiel jeśli po niej pzrejda to fałszywy alarm.natomiast jeśli cie cos niepokoi to dla swietego spokoju jedz od razu do szpiatal.powodzenia:)ja jestem w 37 tc i już wyczekuje porodu:))

może lepiej zadzwoń do swojego lekarza prowadzącego? na kafe raczej ginekolodzy nie siedzą :P powodzenia :D 🌼

Gość gość
jedz do szpitala a nie zamartwiaj sie w domu... i powtarzali nawet w szpitalu ze przepowi adajace i mam jeszcze ze 2 tyg a urodzilam kilka h potem;) martwisz sie jedz do lekarza

Gość ja zaczęłam dziś 40
i nic się nie dzieje :( Spacery nie pomagaja, seks też nie...

Gość gość
Mieszkam w Anglii i nie mam lekarza prowadzącego. Tu bada położna o ile można nazwać to badaniem bo o ginekologicznym można zapomnieć... idę w takim razie się wykąpać. Dzięki

Gość gość
Mieszkam w Anglii i nie mam lekarza prowadzącego. Tu bada położna o ile można nazwać to badaniem bo o ginekologicznym można zapomnieć... idę w takim razie się wykąpać. Dzięki