Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podszedłbym do ciebie od tyłu

tak jak lubisz

Polecane posty

Mylisz mnie z kimś. To jest mój jedyny topik i nie piszę w innych, ew. sporadycznie, ale nie nachalnie. Moja samoocena nie jest niska, jest wyważona. Proszę o nie obrażanie, jeśli nie ma się nic innego do powiedzenia.

Gość gość
widze ip. nadawanie przez bramke proxy nie zmyli programu :).

Nie rozumiem tego, co do mnie piszesz. Nie znam się na takich rzeczach. W każdym razie wnioskuję, że sugerujesz jednak, że to Ja. Mogę odpowiedzieć tylko, że do tego komputera i tej sieci ma dostęp więcej osób, może ktoś jeszcze stąd pisze, ale o tym nic nie wiem. Nie muszę nikogo oszukiwać, bo Ta do której piszę, zagląda tutaj. Tę wiadomość też przeczyta.

Gość gość
chciałabym,zebyś podszedł do mnie od tyłu ,żebyś mnie delikatnie pocałował,a ja odwróciłabym się zdziwiona i nagle ...zobaczyłabym,że to właśnie Ty 🌻🌻iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........................👄👄❤️❤️ :)

Nigdy nie jesteś zdziwiona, że Cię dotykam, a byłabyś zdziwiona z delikatnego pocałunku? :) Chyba wypróbuję.

Gość gość
moze jeszcze powiedz ze z biblioteki miejskiej piszesz o 1 w nocy hahaha

Nie muszę się tłumaczyć, już odpowiedziałem. Piszę z domu. Domy są różne, małe, większe, kilkupiętrowe. Mieszkają w nich ludzie, czasami jest ich dwoje, czasami dziesięcioro, a może być jeszcze więcej. Domy czasami mają tak, że są podłączone do jednej sieci. A bywa też tak, jak u mnie, że w jednym z mieszkań tego domu, kilka osób korzysta z jednego komputera. Ot, cała moja odpowiedź, więcej nie trzeba, jak mniemam.

Gość gość
i kazdy z nich pisze o niespelnionej milosci do m... ciekawe

Gość gość
autorze Ty ją znasz ?

Gość gość
to jest prowo czytaj uwaznie

Rozmnożyło się tych M'mów :) Ja mam na myśli tylko jedną z nich. Mam pewność, że zajrzy do tego tematu. Nie mówię, że nie piszę w innych topikach w ogóle, bo mi się zdarza, co już potwierdziłem. Nie założyłem innego tematu, tylko ten jest mój. No i w tej kwestii już więcej nie mam nic do powiedzenia, bo to jest takie podkręcanie dla samej zaczepki. Chyba, że to właśnie lubisz?

To nie jest prowo. Oczywiście, że ją znam. Znam zapach jej włosów i ciepło jej ciała.

Gość gość
potrafisz inteligentnie z tego wybrnac ale to nie oznacza ze to nie ty

Gość gość
dajcie mu spokój,nie ma mozliwosci widzenia IP na kafe.

Gość gość
no to skoro ją tak dobrze namacalnie:) znasz, to po co tu piszesz.Zachodź ją od tyłu......:D ,a nie trać zbędnie energii tutaj

Moja inteligencja i rozum wyłączają się, gdy podchodzę do niej od tyłu. Trzymają mnie tylko resztki tej samokontroli, której twierdzę Ona może przełamać jednym gestem. Na ten gest czekam. To ja, zawsze gdy piszę, że za nią tęsknię, że brakuje mi tej bliskości, gdy nie mogę się z nią zobaczyć.

Gość gość
czy ty byłes z nią już kiedyś blisko??

Gość gość
Jest mozliwosc. Wielokrotnie to zostało udowodnione.

Pojęcie względne, bo chciałbym bliżej, tylko czy Ona tego chce, czy pokaże mi, że na to czeka?

Gość gość
kochany::P Pytanie jest proste;Czy byłeś z nią już kiedyś,skoro znasz ciepło jej ciała i zapach włosów, czy chciałbyś z nią być??? Bo to jest zasadnicza różnica:)

Odpowiedź na to pytanie nie rozwiąże problemu. Byłem blisko, tylko czy mogę być bliżej, żeby nie stracić tej bliskości, która jest teraz? :(

Gość gość
no bo ja już muszę lecieć za 5 minut,powiesz coś więcej może???

W sumie to wszystko w tym temacie zostało już opisane. Nigdy nie czułem do innej kobiety takiej chemii, jak do niej. Ona pozwala mi na wiele, ale nie wiem czy mogę posunąć się dalej. Jesteśmy przyjaciółmi, więc nie chcę ryzykować tej przyjaźni jednym krokiem za daleko. Czekam na jakiś gest z jej strony, bo wszystkie są inicjowane przeze mnie. No i... jesteśmy w kilkuletnich związkach.

Gość gość
Jesteś szmatą.Ranisz obecną.Jak mozesz jej patrzeć w oczy?! Kurevka męska.

Serce nie sługa. Nie mówiąc o tym, że nie masz wglądu w moje życie i jego rozgałęzienia. Nie wiesz, że może ta obecna, również miała swoje "przygody", że to Ja jestem tym, który zawsze wybacza. Nie żałuję niczego.

Gość gość
No tak. Najlepiej zalozyc temat, opisywac rzekome uczucie, dopisać że panna tu jest a każda z was bedzie miala nadzieje ze to wlasnie o nia chodzi.Skonczy sie tak jak zawsze, ale te pare minut to jego. Bardzo niedowartosciowany jestes.

Bzdura. Ile razy mogę pisać, że to nie jest prowo, że wiem, że to właśnie Ona tutaj zagląda. Wiem, że pisała wcześniej w tym temacie jako 'gość', bo nikt inny nie podałby takich ukrytych sensów w pewnych zdaniach, które może znać tylko Ona. Wiem też stąd, ponieważ widziałem, jak wchodziła na to forum, myślała że nie widzę, ale widziałem. Natychmiast wyłączyła forum, jak tylko mnie spostrzegła. Ona też wie, że ja to Ja, bo moje opisy są jednoznaczne dla Nas. Nikt inny nie wie o pewnych rzeczach.

Gość gość
Bredzisz facecie.. juz 10 czas sie obudzic

Jak się budzić, jak nie mogę spać, skoro myślę wciąż o niej, śni mi się. Chciałbym móc tak po prostu położyć się i zasnąć, obejmując ją. Niczego innego nie pragnę bardziej, jak przytulić się do Niej i zasnąć, wiedząc że ma uśmiech na twarzy, że jest szczęśliwa.

Gość gość
strasznie głupie i naiwne są kobiety wpisujące się w kolejny denny temat autora.