Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie zbrzydłam z wiekiem.Wy też?

Polecane posty

Gość gość

Jako dziecko byłam śliczna. Śniada karnacja, czarne włosy, duże oczy, białe proste zęby,proporcjonalna twarz. Obecnie mam 18 lat.Włosy się rozjaśniły,przerzedziły(nawet nie mogę zrobić fajnej fryzury:()są jasnobrązowe. Zęby mam krzywe, twarz jakąś taką dużą... Mam przebarwienia, bardzo małe oczy, na nosie zrobił mi się garb :( Rysy są takie same ale te wady... Dlaczego przeszłam taką metamorfoze?

Gość gość
poczekaj az dobijesz trzydziestki...

Gość gość
W dodatku już mam rozstępy :( Na biuście i biodrach.Są już perłowe:( Nic z tego zycia nie mam :( Jakie zmiany po 30 dostrzegacie?

Gość gość
Nie wiem kogo chcesz ośmieszyć ale to nie moje zdjęcie.. nawet sobie nie robię :o a w lustro patrzę z obrzydzeniem :(

Gość gość
naprwde jestes ohydna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ja tez jakoś brzydne... :-( :-/

Gość gość
To nie moje zdjęcie,a ty w inny sposób lecz swoje kompleksy niz wyzywanie dziewczyny, której nie znasz..

Gość prawictwo pospolite125
ja jestem cały czas ładny

Gość gość
A ja wrecz przeciwnie. Mam obecnie 32 lata i wygladamlepiej niz gdy mialam 22. No i trenuje wiecej niz wtedy wiec kondycje mam lepsza i ogolnie lepiej wygladam. Jedyne zastrzezenie mam do wlosow- kiedys byly gestsze.

Gość gość
co za problemy masz, zrob zeby, idz do fryzjera zrob sobie geste czarne wlosy , a z "jakas taka duza twarza"- idz do chirurga plastyka i powiedz mu gdzie jest "za duzo" i po problemie

Gość Szymson
no trudno ku rvo musisz se radzic jak brzydcy faceci sobie radza, nie kazdy ma dobrze

Gość gość
co za problemy masz, zrob zeby, idz do fryzjera zrob sobie geste czarne wlosy , a z "jakas taka duza twarza"- idz do chirurga plastyka i powiedz mu gdzie jest "za duzo" i po problemie

Gość gość
własnie tez zauwazylam cos takiego ze wiele dziewczyn/chlopców w okresie dojrzewania strasznie brzydnie tzn jako dzieci sa ladne tak do 13 rz a potem rysy zmieniaja sie strasznie na niekorzysc a Ty do ktorego rokuz yzcia uwazalas sie za ladna?

Gość gość
jeszcze dojrzewasz dlatego jestes jaks niepropocjonalna, poczekaj do 20 lat a teraz to np.przefarbuj sobie wlosy ale nie na czarny ale na ciemny braz, jakies witaminki na wlosy, powiekszjacy makijaz oka i bedzie ok