Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poronienie POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

nie wiem czy to dobre miejsce zeby zadac to pytanie ale musze sie kogos poradzic..uwag typu idz do lekarza prosze sobie oszczedzic bo pojde tam ale zanim doczekam wizyty zwariuje .. okres spoznial mi sie 3 tygodnie,nie przejmowalam sie bo zawsze mi sie spoznia, przez ten czas robilam wszystko co do tej pory imprezy,alkohol.. dzisiaj rano gdy wstalam dostalam krwotoku, splynelo mi duzo duzo krwi :/ nie towarzyszyl temu bol a krew byla czysta jakby z jakies rany a nie z okresu ;/ strasznie sie boje ze moglam poronic :/ dodam ze mam stalego partnera , nie wiem czy moglam byc w ciazy :/ raczej uwazamy .. POMOCY BO ZWARIUJE .. boje sie ze poronilam przez moj tryb zycia :/ ale przeciez skad mialam wiedziec ze mam dziecko :/:/

Gość gość
ale głupie gadanie, spóźnia ci się okres tyle czasu, współżyjesz i nie pomyślałaś ani przez chwile że możesz być w ciąży... Jeśli cię to interesuje to zrób test ciążowy, nawet jeśli poroniłaś to powinien ci pokazać w miarę prawdziwy wynik

Gość gość
rany, dziewczyno, ale ty jesteś głupia imprezująca siksa i nie zabezpiecza się porządnie przed ciążą? co zrobisz z dzieckiem, jak faktycznie zajdziesz w ciążę? leć do gina i poproś o tabletki albo inną solidną metodę antykoncepcji, przy okazji sprawdzi, czy to było poronienie czy coś innego

Gość gość
nie zycze sobie takich komentarzy pod moim adresem :/ nie jestem jakas puszczalska, imprezuje ze swoim chlopakiem z ktorym jestem od roku to chyba nie jest nic zlego ?;/ nie jestem jakas nieodpowiedzialna 15latka ..

Gość gość
co za różnica z kim? pisalaś "raczej uważamy", co oznacza, że w idiotyczny sposób narażasz sie na nieplanowaną ciążę

Gość gość
Już się raczej nie dowiesz czy byłaś w ciąży...

Gość gość
leć do gina, to mogła być pęknięta torbiel albo inna sprawa, która wymaga leczenie, nie ma na co czekać