Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna....:)

PYTANIE DO FACETÓW

Polecane posty

Póki co obecny stan mi nie przeszkadza. Bycie singielką to fajna sprawa:) Polecam. No ale wiadomo czasami chce się do kogoś przytulić.

Ale wiesz mało kiedy tak dobrze rozmawia mi się z tak młodą kobietą jak ty!! Mimo iż dzieli nas 25 lat różnicy wiekowej to umiemy się porozumieć i tak normalnie porozmawiać czy zwierzyć cię z różnych spraw.

25 lat? Sądziłam że jesteś koło 30, może 40:) wolę rozmawiać ze starszymi osobami, są mądrzejsi, bardziej doświadczeni.

Właśnie tego chyba ci brakuje.Takiego prawdziwego szczerego przytulenia. Czasem takie przytulenie jest bardziej potrzebne od seksu. Wystarczy w tulić się w ramiona ukochanej osoby by naładować się pozytywną energią, tak bardzo potrzebną do życia.

Czasami mi brakuje, ale nawet za taką jedną chwilę nie zgodziłabym się z kimś być. Wolę na razie być sama.

Nie widać tego;) dla mnie masz jakieś 30:)

Pewnie że jak na razie możesz byś singielką. Masz jeszcze czas na związek. 20 lat to najlepszy czas by się bawić i korzystać z życia. Świat jest piękny pod warunkiem że umie się patrzeć i czerpać z niego to co najpiękniejsze.

Racja:) dzięki Jarek za pomoc. Będę już lecieć. Mam nadzieję, że jeszcze się tu gdzieś spotkamy:) papa:)

No tu masz rację. Ci którzy mnie nie znają nie dali by mi 46 lat tylko tak jak napisałaś do 35 góra. Pamiętam jak dziś jak 2001 roku nie chcieli mnie wpuścić na Dyskotekę która była od 21 lat. Była heca kumple o mało ze śmiechu nie umarli jak ochrona powiedziała że jestem nieletni.