Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szarobury01

Chłopak,Prostownica

Polecane posty

Hej wszystkim! Chciałbym spytać o radę odnośnie prostowania włosów. Ostatnio "zdeka zarosłem " więc udałem się do fryzjera.Fryzjerka mi obcieła włosy dosyć fajnie tylko powiedziała że jak bym sobie je przeprostował to efekt by był o niebo lepszy(bo takie pokręcone były i się nie układały) , tak więc zrobiłem tak jak fryzjerka poleciła i efekt GENIALNY (według mnie) tylko że jest problem, jak powiedziałem o tym koledze to był lekko hmm, nie tyle zdziwiony co odpychające to dla niego było. Teraz głupio mi to przyznać ale obawiam się że inni też tak mogą zareagować (choć nigdy się nie przejmowałem co mówią o mnie inni). I chciałem zapytać co wy o tym sądzicie?

Gość gość
takie to gejowato-lalusiowato-mięczakowate... Bo to że kobiety dbają o wygląd to jest normalne, ale facet robiący sobie fryzurę na głowie, pudrujący nosek, jest po prostu śmieszny, taki laluś.

No ok takie twoje zdanie. Ale ciekawi mnie jedno, mój kumpel spędza nad fryzurą cały wieczór , używa przeróżnych żeli,lakierów,balsamów a mimo to jest uważany za normalnego , a ja z moim prostowaniem zaledwie, jestem uważany za pedała. ;/

Gość Elizka23
olej ich ;) to zaleta dbać o siebie ;)

Gość gość
Jak mój syn nosił długie włosy, to wymieniał sie z dziewczynami doświadczeniami z dziedziny pilęgnacji długich włosów, tylko, że on ma akurat proste jak druty i dziewczyny podejrzewały go o prostowanie. Mój brat też bardzo dbał o długie włosy i miał ładniejsze niż nie jedna dziewczyna, mój wujek z kolei kręcił swoje na papiloty w latach 70-tych ubiegłego wieku:). Dbanie o siebie nie czyni z mężczyzny lalusia, ani cioty, ani pedała. Rób jak ci sie podoba, nie przejmuj się opinią innych.

Gość gość
Ale ciekawi mnie jedno, mój kumpel spędza nad fryzurą cały wieczór , używa przeróżnych żeli,lakierów,balsamów a mimo to jest uważany za normalnego , a ja z moim prostowaniem zaledwie, jestem uważany za pedała. ;/ - oboje jesteście pedałami, obrzydliwymi żelusiami, do nauki się brać a nie głupotami zajmować.