Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysoki brunecik

Jestem prosto po badniach i jestem zdrowiutki :) Uprawiałem seks z ponad 200

Polecane posty

Gość Wysoki brunecik

kobietami, mam 27 lat i jestem dumny z tego, że mogę nazwać się prawdziwym mężczyzną. Tak tak frajerzy, liczba partnerek seksualnych świadczy o tym jak bardzo wartości jesteście z punktu widzenia kobiet. :)

Gość Wysoki brunecik
Mamusia jest ze mnie dumna, że jestem taki łatwy i przyjmę każdą:)

Gość Wysoki brunecik
Oj podszywaczu podszywaczu, nie każdą a tylko te ładne i atrakcyjne. Brzydkich nawet patykiem bym nie dotknął, jestem nie z ich ligi i co najwyżej moga powzdychać patrząc na mnie :)

Gość gość
Doskonale o tym wiemy przecież kobiety nazywają prawiczków ścierwami i gównem. One chcą takich mężczyzn jak Ty autorze rasowych r****czy. Dla nich taki mężczyzna jak Ty jest dla nich Bogiem.

Gość gość
to się jeszcze okaże panie zdrowiutki wenerycznie. zanim wykryli testery na hiv, lekarze nie mieli pojęcia na co umieraja homoseksy i hetero. myśleli że na powikłania grypowe. skoro aids może dać objawi nawet po dwunastu latach, to nie wiadomo czy nie załapałeś czegoś, czego medycyna jeszcze nie zna, ani na co nie ma odczynników by to wykryć. a to również może potrwać no i choroby sie baaardzo ostatnio mutować lubią. ;)

Gość prezydent kafe
kolejny dzieciak przyszedł na kafe leczyć kompleksy. pewnie jeszcze prawiczek.

Gość Wysoki brunecik
Choć przyznam, że niektóre brzydkie 50-latki były w stanie przekonać mnie do siebie przejażdżką ich super autem oraz ekskluzywnymi perfumami.

Gość gość
i czym Ty się jarasz bo nie rozumiem, do księgi ginessa chcesz trafić czy jak?

Gość gość
Zgadzam się z gościem wyzej. HIVA i kiły moze nie masz, ale na pewno masz miliony bakterii od obcych osob w sobie, kto wie moze jakąs zmutowaną wersje rzezaczki czy nowego hiva?

Gość Wysoki brunecik
Cieszy mnie to, że taki ogier ze mnie, że byłem w stanie rozpalić namiętność w wielu kobietach po 50 - tce :)

Gość gość
Anonimowe forum, ktoś pisze, że uprawiał seks ale jak zwykle wszystko leci na prawiczków... Wy jesteście ludzie jacyś powaleni! Macie jakąś obsesje na punkcie prawiczków czy jak?

Gość Wysoki brunecik
Won poszywie, kobiety po 30tce mnie nie interesują a ty piszesz o 50 latkach :D Prace mam dobrą więc nie muszę się zniżać do takiego poziomu. A temat powstał żeby się pochwalić i pokazać jednocześnie że straszenie chorobami wenerycznymi nie ma podstaw. Pomimo tylu partnerek nigdy nie miałem żadnych problemów płciowych.

Gość Wysoki brunecik
Nie mam żadnych chorób, moje klientki to wykształcone i czyste kobiety.

Gość gość
dla mnie prawdziwy facet to skromny facet, też taki, który szanuje kobietę czy jest ładna czy brzydka, takiego jak Ty z dopłatą bym nie chciała, śmieszny jesteś i tyle

Gość gość
doskaczesz sie doskaczesz, chocby przez slinke albo hpv na ustach ;)

Gość wysoki brunecik
jedynie klienci to niepewni

Gość Wysoki brunecik
A praca super. Połączone przyjemne z pożytecznym , za niezłą kaskę co miesiąc. Stać mnie na badania, jakie tylko sobie zamarzę. Też byście tak chcieli, co , mieć seksik z zadbanymi babeczkami i jeszcze kaskę za to?

Gość Wysoki brunecik
Mam za sobą też seksik z analkiem ze starszymi panami, za to to dopiero się kaski zarabiało :) Opowiedzieć Wam o tym?

Gość gość
Jesteś bezwartościowym człowiekiem i nikt nie pokocha Cię bezinteresownie, z taką przeszłością seksualną będziesz mógł mieć co najwyżej kobietę, która miała 200stu przed Tobą. Żyjesz bez zasad i reguł, a to zawsze prowadzi do tragedii.

Gość Wysoki brunecik
Zazdrośne podszywy opanowały temat. Piszcie sobie dalej te mdłe wypociny i kiedy ja dzisiaj będę bzykał 19 letnią laseczkę która na was by nawet nie splunęła, wam zostanie walenie konia i poszywanie się pod innego wygrańca :D

Gość gość
pajac nie facet, za parę lat już nie będziesz mógł, zmęczenie organizmu, nawet wspomaganie lekami Ci nie pomoże bo na impotencję nie ma lekarstwa, niestety chłopczyku

Gość Wysoki brunecik
A niby skąd kobieta z którą będę chciał związać się na stałe będzie wiedzieć ile miałem partnerek? Raczej to partnerzy niektórych kobiet powinni czuć się źle z powodu bycia z kimś kogo ja przeleciałem. Miałem okres w życiu, gdzie polowałem tylko na dziewice i czasami musiałem na wielu frontach grać, żeby coś ugrać. Zawsze się udawało. W kilku związkach tez byłem, ba, starałem się być wierny, ale w końcu mnie to nudziło. Do 30-35 lat mogę dalej kontynuować swój tryb życia i będę mógł tylko zyskać. A później poszukam sobie na stałe jakieś 20letniej fotomodelki :)

Gość Wysoki brunecik
Zazdrościcie mi i tyle. Spadam, dalej walcie konia i sypiajcie z tymi swoimi szpetnymi frajerami :D

Gość gość
Teraz jesteś młody, kiedyś zapragniesz ciepła, stabilizacji, może dziecka, ale nie będzie Ci to pisane. Za błędy trzeba płacić. Ciesz się z tego co masz, namiastki miłości, póki jesteś młody.

Gość gość
Tacy faceci jak autor zwykle dobrze kończą. Poszaleli za młodu a na koniec mają piękną wspaniałą żonę i dzieci a Ci żyjący z tymi zasadami właśnie dziś kończą marnie i samotnie.

Gość gość
...potem poszukam sobie jakiejś 20 letniej modelki...a ja już nie będę miał chęci na sex, bo się przejadłem, nie mdli Cię czasem, zapewniam, że zacznie a wtedy będzie już za późno dzieciaku, piszę dzieciaku, bo prawdziwy facet nie chwali się podbojami tylko taki szczeniacki jak Ty, wygląd to nie wszystko, trzeba mieć z głową dobrze a u Ciebie to z głową widzę, że coś nie tak, żałosny pajac

Gość a tak z ciekawosci zapytam
oprocz testu na hiv i pewnie kile oraz rzezaczke, robiles jeszcze jakies inne badania? Hpv? Chlamidia?

Gość dokładnie tak
Tacy faceci zawsze dobrze kończą u boku mając wspaniałą kobietę. Dzięki takiemu obyciu autor na pewno wie jak zadowolić kobietę i to nie tylko jeżeli chodzi o seks.

Gość gość
Nie, tacy jak autor nie kończą dobrze. Nawet nie wiesz, co się dzieje za drzwiami takiej niby to cudownej rodzinki, ale to nie miejsce na poruszanie tego tematu. Pozdrawiam.