Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa 32

szukam dobrych ludzi którzy mi pomogą stworzyć dom dla moich dzieci

Polecane posty

Gość nieszczesliwa 32

Nigdy nie prosiłam nikogo o pomoc ale już nie daję rady. Pokrótce opiszę moją skomplikowaną historię Kilka lat temu zginął tragicznie mój mąż .Zostałam sama z 3 dzieci.Ciężki był to dla nas okres .Po jego śmierci musiałam się przeprowadzić do mojego domu rodzinnego ,w którym były kiepskie warunki mieszkaniowe i są do tej pory. Rok temu kolejne nieszczęście odebrano mi dzieci ponieważ żyliśmy w biedzie i nie mogłam sobie z tym wszystkim poradzić.Pomimo ,że mieszkałam z moimi rodzicami nie miałam od nich żadnej pomocy ponieważ moi rodzice są alkoholikami.Kocham bardzo moje dzieci i ciężko mi jest bez nich.Dopóki nie ustabilizuję swojej sytuacji nie mam szans żeby je odzyskać .Dom w którym mieszkałam wymaga generalnego remontu na który mnie samej nie stać a tymbardziej na kupno nowego .Jestem z tym wszystkim sama zdana tylko sama na siebie . Piszą tutaj nie oczekuję żaddnej pomocy finansowej tylko porad co mam dalej robić

Gość ja szukam pracy
Moim zdaniem bezprawnie zostały zabrane tobie dzieci skoro powodem była bieda - wg mojej wiedzy, żadna bieda nie jest powodem do zabranie dzieci od rodziców. Zastanów się dobrze co było prawdziwym powodem do odebrania tobie dzieci i jeżeli faktycznie chodziło o kasę to znajdz pomoc prawną np. przez domy samotnej matki czy tego typu instytucje i walcz o dzieci w pierwszej kolejności. Staraj się o mieszkanie socjalne od miasta itd. to mi przychodzi na myśl. pozdrawiam