Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ktosia_

codzienna pielęgnacja cery z trądzikiem - wpisujcie się!

Polecane posty

Gość ktosia_

na wizażu istnieją wątki włosomaniaczek opisujących swoją codzienną pielęgnację włosów, tutaj postanowiłam stworzyć wątek odnośnie codziennej pielęgnacji cery z trądzikiem, gdyż sama taką posiadam. zakładam wątek głównie dla siebie, by móc obserwować zmiany w pielęgnacji, makijażu i diecie, które mogą wpłynąć na stan mojej cery. jeśli chcecie się dołączyć i wspólnie obserwować stan skóry - zapraszam. mój stan cery na dziś: 3/10 - większa część twarzy wygląda w miarę dobrze, występują zaskórniki otwarte i zamknięte, ale nie tak liczne jak dawniej, lewy policzek jest w porządku, jeden ślad po maleńkiej krosteczce, reszta gładka, prawy policzek gorzej, kilka śladów po maleńkich krostkach (4) i przebarwień (3), czoło gładkie poza śladem po guli powstałej w sobotę, nos gładki, ale obok nosa duży sączący się ślad po guli, wygląda okropnie i odznacza się pod makijażem, broda zaczerwieniona, podrażniona, z boku ślad jak ten obok nosa, stąd ogólnie kiepska ocena cery pielęgnacja: mycie żelem nawilżającym AA, po powrocie zmycie makijażu płynem micelarnym tej samej firmy i nałożenie cetaphilu oraz dermatolu na sączące się ranki, wieczorem to samo inne czynniki: nie jadłam nic szczególnie niezdrowego, nie jadłam słodyczy, ani nic innego niż zazwyczaj, stresuję się trochę, gdyż jestem w takiej sytuacji, że trudno się nie stresować, ale już i tak jest o wiele spokojniej niż w zeszłym tygodniu a jak ma się dziś wasza cera?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować