Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizDnoK

Co sadzicie o parze nieletnich spedzajacych razem wakacje?

Polecane posty

Gość kizDnoK

Czesc, jestem 16 - latkiem i mam dziewczyne, ktora jest rowniez w moim wieku. No i sprawa ma sie tak, ze ja co wakacje wyjezdzam do rodziny za granice, zostawiajac swoja ukochana.. Nie moge zostac z nia, bo obowiazkowo musze tam jezdzic, bo pracuje sezonowo tam. No i probowalem ja namowic, zeby jechala razem ze mna, ale ona mowi, ze jest jeszcze za mloda, zeby jechac z chlopakiem na wakacje i spac u niego. Tylko, ze caly czas bedziemy pod opieka mojej rodziny i sami nie bedziemy. Jej chodzi o to chyba, jak to bedzie wygladac w oczach innych, ze 16 latka juz z chlopakiem na wakacje jezdzi. No i tu pytanie do was, jak wy to widzicie? Czy 16 lat to rzeczywiscie za malo, zeby mogla ze mna jechac na wakacje? Dodam, ze kwestia jej rodzicow nie jest uwzgledniana, bo nie bede pytal ich o zdanie bez jej wiedzy, a moi sa za, zeby mogla jechac z nami. Czekam na wasze odpowiedzi :)

Gość redhead29
Witaj!jesli mam byc szczera,to słabo to widzę,mysłe,ze jestescie naprawde troche za mlodzi.Nikt was przeciez nie bedzie pilnował 24/h,a to zle sie potem konczy.Silne uczucie,wolnosc i namietnosc= dziecko.I tak,moze jestem stereotypowa i nudna,ale tak to wyglada mniej wiecej w praktyce...Moze zle doradzam,ale szczerze...

Gość kizDnoK
Jest takie cos jak antykoncepcja czy prezerwatywy lub chocby nawet sex oralny, ale tu nawet nie chodzi o to.. Sami wiemy, ze jestesmy za mlodzi aby ze soba wspolrzyc. Ja mam plany na przyszlosc, teraz wazna jest nauka, wybicie sie i dobry start, ona tak samo. Nie jestesmy glupi, dziecko to jeszcze nie nasza liga. Chodzi mi przede wszystkim o to, zeby spedzic wakacje razem, a nie oddzielnie co roku ;/

Gość gość
jak będziesz miał 18 lat to myśl o seksie

Gość gość
przeciez on nie pyta kiedy ma sie z nia przespać Tylko jak to wyglada czy sa za młodzi... jej rodzice się pewnie nie zdorza a ona moze boi sie ich reakcji jednak ... jestescie za młodzi zeby jechac za granice.. tak mysle

Gość gość
pewnie jej nie puszcza nawet..

Gość kizDnoK
Po 18 to juz mozna praktykowac to co sie wymyslalo ;)

Gość kizDnoK
Rok temu rozmawialismy na ten temat i powiedzieli, ze moze sie zgodza za rok lub dwa