Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbrzydsze, najgorsze miasta w Polsce

Polecane posty

Gość gość
Kraków owszem, ładny, ale zanieczyszczony. Łódź myślę, że mimo wszystko ma swój specyficzny klimat, podobnie ze Śląskiem. Ze wszystkich Polskich miast w których byłam najmniej podobał mi się chyba Lublin.

Gość gość
Legnica

Gość Dj 80's
Lublin bardzo mi się podobał, prawdziwe staropolskie miasto

Gość gość
A co sąfzcie o Lublinie? Wielkim plusem jest tanie piwo w barze ma lecha i warke nawet po 3zł, a w sklepie nawet po 2zł jeśli mam butelkę za perłe. minusem jest straszne bezrobocie i brak ciekawych alternatyw w wolnym cxazie

Gość gość
Brodnica

Gość gość
90% małych miast jest paskudna, ale najgorszy w Polsce jest Sląsk, nie chcialabym tam mieszkac chyba, ze w górach

Gość gość
a Bytom był kiedyś takim ładnym miastem, teraz to żulownia, mieszkam w Poznaniu, tu jest całkiem całkiem, przynajmniej co krok nikt sie nie obnaża i jest bezpieczniej niż na śląsku Elbląg mi się też nie podoba, tak samo jak Kielce Gdańsk jest ładnym miastem, Poznań i Kraków w sumie też No ale nie oszukujmy się Śląsk to teraz zdecydowanie najbrzydsze miejsce :(

Gość gość
pamiętam jak byłam mala to kuzynki przyjeżdzały do wesołego miasteczka, na Fale i do zoo, wówczas Śląsk to było coś teraz tylko straszy :/ no obstawiony galeriami

Gość gość
Legnica

Gość gość
A ktoś się orientuje co się stanie z Wielką C*pką w Rzeszowie? Podobno mieli ją zburzyć?

Gość gość
najbrzydsze i najgorsze do zycia-Elbląg-dziura niesamowita.

Gość Kaśka66666666666666
Elbląg to dziura , w której rządzi kumoterstwo.Jest brzydki do tego. Nie ma pracy i ludzie z tego miasta uciekają. wkrótce to będzie miasto samych emerytów i szefów firm i ich rodzin.

Gość gość
Mieszkalam w duzym miescie, a wrocilam do malego, rodzinnego miasta. Mam dobra prace, wszedzie blisko, woda, las w wolnym czasie, miasto piekne, czyste, postawilo na turystyke. Nie chcialabym mieszkac nigdzie indziej.

Gość gość
A dla mnie Wrocław to strasznie brzydkie miasto jako całośc( sorki ale rynek i okolice nie sprawia ze pokocham to miasto i chcialbym tam zyc) i malo przyjemnie i funkcjonalne do zycia.

no to witaj w klubie, tez nie lubie Wrocka, mieszkalam tam pierwsze 19 lat mojego zycia, wszyscy mnie opluwaja ze tak mowie bo to piekne miasto, a ja nie znosze tej ponurej studni i juz Katowic i gliwic tez nie znosze

Gość gość
rzeszów jest bardzo ładny! Dużo zieleni, Piękne tereny nad zalewem, ładne stare miasto, masa fajnych galerii - w przeliczeniu na jednego mieszkańca nawet w warszawie nie ma tyle metrów kwadratowych galerii. Poza tym świetne ścieżki rowerowe,nowe autobusy itp

Gość gość
poza tym rzeszów jest czysty zadbany i bezpieczniejszy niż inne miasta :)

Gość elalia
Z wymienionych nie zgadzam się - Elbląg (maleńki, urokliwy, zabykowy) Lublin ( prapolski, starodawny, senny, klimatyczny) Katowice (zielone, strzeliste, zamaszyste, nowoczesne) Według mnie najbrzydsze miasta to: Świętochłowice, Zwierzyniec, Radom, Bydgoszcz, Koszalin, Kołobrzeg.

Gość gość
uwielbiam Kraków, Gdańsk i Poznań ( zielone, prastare miasto z tradycjami )

Najbrzydsze miasta to te nowe, budowane jako zaplecze przemysłowe - bez swojej historii czyli na przykład Świdnik, Łęczna - tam nawet rynku nie ma. Same blokowiska. Weźmy na przykład Łęczną - powstała kopalnia i ze wsi zrobili miasto - bez żadnego składu. Każde piękne miasto ma swoją historię - rynek, stare kamieniczki. Lublin jest piękny -zabytkowy i klimatyczny.

Gość gość
jeśli mowa o lubelszczyźnie to faktycznie - Świdnik i Łęczna są brzydkie a Lublin, Nałęczów, Puławy, Ryki - piękne choć Ryki jakby mniej.

Gość rdzenny_rzeszowiak
Rzeszów jest brzydki ? To chyba pisał ktoś kto nigdy nie był w tym mieście!

Gość tuptupi
Opole spoko i Kraków

Gość gość
Toruń to wiocha,oprócz starego miasta,NIC tam nie ma..oprocz papy Rydzola,Natomiast Bydgoszcz,zmieniła się na korzyść ,bardzo.

Gość gość
Autorko chyba ci na mózg padło. Legionowo nie jest brzydkim miastem. Jakieś 20 lat temu było koszmarne ale teraz jest całkiem, całkiem.

Gość gość
Najgorszy syf to Bytom,Śląsk.Ludzie i te miasta powinni zaorać.Patologią na kilometr cuchnie!

Gość gość
mi sie wszystkie miasta podobaja

Gość gość
Mieszkałam w Rzeszowie i bardzo mi się podobał, czysty i zadbany ale uważam że piękny też jest Przemyśl, położony na pogórzu, ma mnóstwo ładnych miejsc, dużo w nim zieleni ale jest niestety biednym miastem z przeważającą liczbą emerytów

Gość gość
a gdzie sa mlodzi?

Gość gość
Dzierzgoń.... Jak ktoś wie gdzie jest ta dziura to przyzna mi rację