Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytina

Zgłupiałam już...proszę podpowiedzcie bo im wiecej czytam tym mniej wiem

Polecane posty

Gość cytina

hej, Słuchajcie mam do Was pytanie..zrobiłam cytologię mam II grupę -, rozmaz zadowalający -zmiany zapalne i odczynowe (ogolna ocena rozmazu) - infekcja i niespecyficzna flora bakteryjna(zmiany infekcyjne i odczynowe) - zalecenia: powtórne badanie poleczeniu przeciw zapalnym Zapewnę dostanę jakies globulki dopochwowe i powtorze badanie..ale czy przed tym powinnam zrobic posiew? Żeby upewnic sie na 100% co to za bakterie? Boje sie ze lekarz na "slepo" przepisze mi jakies lekarstwa..pewnie zaraz napiszecie mi zebym poprosila o posiew, ale chcialam sie upewnic jak to u Was w wiekszosci bylo...bakterie rozumiem to nie grzybica, a wszystkie moje kolezanki jesli cos mialy to wlasnie byla grzybica..niemam kogo podpytac, narazie mam okres wiec z wizyta poczekam trochę, a im wiecej czytam tym mniej wiem..czy bakterie to np. kiła, rzezaczka? i wiele wiele innych?

Gość gość
a c*pka jak?

Gość cytina
?

Gość gość
znacie bloga anny muchy? bo ja ostatnio poczytuję rożne blogi i trafiłam przez przypadek na jej blog :) Co myślicie? http://anna-mucha.bloog.pl/