Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do golących się rzadziej

Kobiety bez manii na punkcie golenia się - jak to jest z nowymi facetami?

Polecane posty

Gość do a ja mam 29 lattt
czyli zima nog w ogole nie golisz?

Gość najgorzej jak kobieta ma wasy
to jest straszne

Gość facet ktory wymaga
od kobiety zeby byla zawsze gladka to pustak

Gość gość
Mój facet nie robi problemu jak mam tam trochę włosków :) A wręcz nawet lubi sobie podrapać haha :) Ja nie mam manii na punkcie golenia, ale staram się, by pachy i nogi mieć ogolone - tu owłosienie nie jest kobiecie. A w miejscach intymnych to też się golę, lecz jeśli coś odrośnie trochę to nie robię tragedii :) Na początku jak był spontaniczny seks z moim facetem to krępowałam się jak nie byłam przygotowana i mówiłam w żartach, że nie jestem przygotowana tam :D A on, że mu to nie przeszkadza. A raz jak sobie zrobiłam kompletnie na zero to narzekał, że nie ma jak podrapać sobie haha:P Także facetem się nie przejmuj, jak jest normalny to nie będzie oczekiwał, że kobieta MUSI był gładka :) Dobrze jak jest, ale jak czasem coś tam ma to przecież też to jest kobiecie - to jest natura po prostu. Dzieci nie mają owłosienia. ;)

Gość gość
Nowy, stary co za różnica. Staram się żeby nic mi z majtek nie wystawało, bo chodzę na basen,ale pod majtkami trawniczek musi być:). Mam bardzo wrażliwą skórę. Depilacja pachwin co 3 tygodnie pastą cukrową, to wszystko co mam ochotę zrobić w tym temacie i to tylko dlatego, że odbywa sie to przy okazji depilacji nóg. Gdybym jak inne kobiety w mojej rodzinie nie musiała depilować nóg, pewnie kupiłabym kostium z nogawkami haha Nie można mieć wszystkiego, te z gładkimi nogami nie posiadają brwi, a ja uwielbiam moją ciemną oprawę oczu, oszczędzam na makijażu i kosmetyczce:). Coś za coś.

Gość do gość
wiekszosc kobiet i tak musi golic nogi

Gość a owlosione kobiety
rowniez prowadza bujne zycie seksualne, zmieniaja partnerow, uprawiaja seks bez zobowiazan i chodza szybko z facetami do lozka?