Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samochodzik little tikes

JEZDZIK little tikes PROSZĘ POWIEDZCIE CZY WARTO GO KUPIĆ na 2 urodziny ?

Polecane posty

siedzę i przeszukuję całe allegro co można kupić mojej 2 letnij córce na urodziny córka 30 lipca skończy 2 lata teściowa... prababcia chrzestna moja mama pytają co kupić a ja po prostu nie wiem :/ ja wiem że to moje dziecko i powinnam wiedzieć ale NIE WIEM :( wiem jedynie że kupię kosiarkę taką z playscool grającą kosztuje koło 100 zł pewnie kojarzycie ? przed chwilą wpadłam na pomysł by kupić to autko http://allegro.pl/autko-jezdzik-cozy-straz-policja-rosy-little-tikes-i3359326208.html co wy na to ? nie za mała jest cóka na taki samochodzik ? jak myślicie ? mamy 1 jedzik i lubi go. Ja idziemy do kogoś od razu zabiera sie za jezdziki

Gość samochodzik little tikes sssss
up

Gość gość
Świetny pomysł. Ja kupiłam kiedys zyrafke te dirmy na 3 kołach, sprawdził. Ale te samochodziki super, ale moja już za duża :)

kurczę serio żadna z was takiego samochodzika nie widziała na żywo ? i go żadne dziecko nie ma ? szkoda... myślałam że mi pomożecie.... :( i bardzo dziękuję za powyższą wypowiedz ;) tak jak mówię to ma być samochodzik na 2 urodziny boję się że będzie za mały... i za rok się z nim pożegnamy... widziałam podobne autka w sklepach ale bardzo dawno już nawet nie mogę sobie wyobrazić jakiej jest wielkości. Nie miała bym problemu gdybym miała sprawny samochód... pojechałabym z córką i zobaczyła co i jak i zamóiłam bym na all bo tak raczej najtaniej

up

Gość corka ma 18 miesięcy
Ma go od 2 i myślę,wyrywa że za pół roku już będzie za duzą do niego

Gość corka ma 18 miesięcy
Bez *wyrywa tel dodaje mi wyrazy

kurczę nie pocieszyłaś mnie.. :/ ale niby pisze że ten samochodzik jest do 5 lat oglądam filmiki na youtub i wydaje się fajny. i już jestem prawie pewna że go kupię ale jak mówisz że za pół roku będzie za mały to ja już nie wiem