Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krąp

nigdy nie miala orgazmu

Polecane posty

Gość Krąp
No i o to chodzi gdy kobieta ma orgazm sama inicjuje sex zachęca partnera, zaczepia go itd, a kobieta, która go nie miała to raczej facet wtedy MUSI za każdym razem PROSIĆ SIĘ ;/

Gość gość
masz racje, wtedy czujesz sie dowartosciowany, dobrym kochankiem a dla faceta to bardz owazne jest, wiem... ja sie na poczatku wstydzilam tych reakcji, ale widziala mze mojego faceta to jeszcze bardziej nakręca i teraz juz bez oporow i sama zachecam, nieraz sama zaczynam np on oglada wiadomosci a ja klekam i go pieszcze ustami i wtedy on przestaje ogladac i to mnie nakręca;-)

Gość gość
ja z tym problemu nie mam bo lubię seks, moze ona nie lubi

Gość Krąp
A ona nie lubi się całować i całowania po: piersiach, szyi, uszkach. Czasem się zastanawiam czy ona w ogóle coś lubi. Z tego co zauważyłem to podnieca ją robienie laski

Gość gggbbbb
a jak często bzykasz sie ze swoja laska

Gość gość
moze ona woli ciebie podniecac a nie chce ci sie dac podporzadkowacx?

Gość Krąp
tak z 2 razy w tyg

Gość gggbbbb
to katastrofa ..ja 2 razy w tygodniu to czasami odpuszczam ..i wszystko jest z mojej inicjatywy ...moja panienka tez oziebłła

Gość gość
a powiedzcie mi jak facet chce zebym go "wykrorzystala" to co by mozna wymyslic?

Gość Krąp
U mnie jest najczęściej z mojej inicjatywy ;( już się zastanawiam czy by jej nie wysłać do lekarza z tym problemem

Gość gość
my codziennie, jak nie ma sesku to juz mysle ze cos jest nie tak...

Gość Krąp
i jest tak u mnie od samego początku czyli prawie od 2 lat

Gość gość
laska nie lubi seksu i tyle, albo kochanka albo zmien dziewczyne, proste

Gość Krąp
ona po prostu nie lubi seksu ;/

Gość gość
Krąp ja kmożna wykorzystac faceta w seksie bo moj ostatnio tego chce ...

Gość Krąp
to wszystko zależy od tego jakie facet ma upodobania. Zapewne znasz juz dobrze swojego faceta, a jak on chce żebyś go wykorystała to np. możesz przywiązać go do łóżka i usiąść mu na buzie, kaz mu wytknąć język i zrób sobie dobrze jak skończysz łądnie powiedz dziękuje hahah i sie ubierz :)

Gość gość
dzieki czyli tak jak myslłam:)) a co do twojego problemu to naprawdę nie wiem, dziwne to ze nie lubi i nie ma orgazmow

Gość gość
na samą myśl o tym co napisałeś mi gorąco:)

Gość Krąp
Dałem taki pomysł bo sam coś takiego lubię :). Liżę wtedy dziewczynę od krzyża do pępka :)

Gość gość
to znaczy ze kreci was uleglosc?

Gość Krąp
Mnie kręci prawie wszystko :D

Gość gość
mnie tez, raz to raz to ale wole chyba dominowac, dochodze na sama mysl o tym zniewoenieu faceta;-)

Gość gość
Ona musi się sama go nauczyć i sama do niego dojść bez Ciebie. To znaczy musi najpierw zastanowić się co ją naprawdę podnieca, potem musi wziąc sprawy w swoje ręcę dosłownie i spróbować sama, bez stresu , nacisku itp. Pierwszy orgaz dostanie pewnie pocierając łechtaczke, ale musi to zrobić sama, jezeli Ty się za to zabierzesz sprawisz jej ból. Musi być sama, sama to wyczuć, musi czuć się bezpiecznie i bezstresowo, najlepiej żeby była sama w domu, niech sobie mysli o jakimś pieknym przystojnym hiszpanie czy coś, jak z nim uprawia seks i wtedy niech weźmie się do roboty. Tylko tak nauczy się orgazmu. Nie licz na to, że pierwszy orgaz dostanie z Tobą, za duża presja!

Gość Krąp
Jeżeli masz na coś ochotę w łóżku i naprawdę coś Cie kręci to zrób to najgorsze jest mylenie, a co jeśli jemu to się nie spodoba

Gość Krąp
Tez nad tym myślałem żeby moja partnerka zaczęła sie masturbować bynajmniej próbowała, a z czasem na pewno nauczy se dochodzić

Gość fenyloetyloamlna
Autorze - jeżeli powaznie zastanawiasz się nad związkiem z tą dziewczyną to polecam wizytę u seksuologa bo wygda na to, że twoja partnerka ma problem nie tylko z orgazmem ale w ogóle z podejściem do seksu.

Gość gość
Ja dostałam pierwszy orgazm jak miałam 25 lat, tez musiałam się sama nauczyć, dopiero jak się wyluzowałam i nauczyłam to dostawałam z facetem.

Gość jaras
ja mam z moja dziewczyna dokladnie ten sam problem tyle ze jestem juz z nia 5 lat.nigdy nie miala orgazmu,jestem jej pierwszym.z tego co wiem to tez sie nie masturbuje,wiec byc moze nigdy w zyciu nie miala orgazmu.ogolnie ten jej brak orgazmu mnie dobija bo wiem ze nie daje jej maksymalnej przyjemnosci,czasami chyba byla nawet blisko ale jak widze ze jej z***biscie dobrze to wtedy bardzo mnir to podnieca i sie spuszczam....moze jakbym dal rade jeszcze z 5-10min dluzej to by wkoncu osiagnela orgazm. Do autora; a jak dlugo trwa wasz stosunek i ile cm ma twoj wacek bo to jednak tez ma znaczenie wberw zapewnieniom wielu osob ze to nie wazne. ja na ogol rozpoczynam od pozycji klasycznej i r****m tak z 10min i zbliza mi siw ytrysk wiec zmieniam pozycje zeby nie trysnac itd wiec moj stosunek trwa od 10 do nawet i godz.dlugosc fiuta 15cm

Gość fenyloetyloamlna
Do przedmówcy: kolego, jeżeli sądzisz, że twoja dziewczyna będzie miała pierwszy orgazm podczas stosunku to życzę powodzenia :D możesz se ją z******ć na śmierć :D W kzdym innym przypadku rozmiar penisa jest nieistotny. :P

Gość krąp
jaras uważam, ze to nie z nami jest coś nie tak tylko z naszymi partnerkami :). Nasze dziewczyny NIGDY NIE MIAŁY jakiegokolwiek orgazmu !!! Jaras jeżeli chodzi o twoje pytania do mnie to u mnie jest bardzo podobnie pod każdym względem :)