Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość happylive

Praca w MARIZIE

Polecane posty

Gość happylive

Witam :) Mam na imię Agata i mam 19 lat. W tym roku zdawałam maturę i w kwietniu wpadłam na pomysł , żeby zarobić sobie troszkę pieniążków na wakacje. Z tego powodu, że miałam egzaminy, zainteresowała mnie oferta MARIZY. Wpisowe było 0zł, zero konsekwencji z rezygnacji, nie trzeba co miesiąc niczego zamawiać. W zasadzie zarejestrowałam się by sprzedawać najbliższym znajomym i mieć te 30% zysku. Jednak dostałam katalog, później 2 kolejne i mama zaniosła do pracy, dałam cioci, a ona swoim koleżankom i nagle robiłam zamówienia za ponad pół tysiąca. a z moich 30% robiło się coraz więcej zysku + darmowe szkolenia makijażu, darmowe kosmetyki. Zarobiłam około 1,5 tysiąca praktycznie nic nie robiąc i uważam , że jeśli ktoś ma czas i chęci, jest to świetna oferta by dorobić sobie "kilka groszy". A jeśli chciałaby Pani kupować dla siebie, to jest to również świetny pomysł , ponieważ firma MARIZA jest tania i świetnej jakości + za symboliczną złotówkę dostaje Pani prezenty. Jeśli jest pani zainteresowana współpracą ze mną, to musi się Pani zalogować na tej stronie https://strefamariza.pl/?m=partner&;tab=register&Sponsor=020694 (tak jes mój ID oraz imię i nazwisko więc proszę to zaakceptować, bo ja jestem osobą wprowadzającą) Jeśli ma Pani jakieś pytania , to proszę pisać! :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować