Gość happylive Napisano Lipiec 10, 2013 Witam :) Mam na imię Agata i mam 19 lat. W tym roku zdawałam maturę i w kwietniu wpadłam na pomysł , żeby zarobić sobie troszkę pieniążków na wakacje. Z tego powodu, że miałam egzaminy, zainteresowała mnie oferta MARIZY. Wpisowe było 0zł, zero konsekwencji z rezygnacji, nie trzeba co miesiąc niczego zamawiać. W zasadzie zarejestrowałam się by sprzedawać najbliższym znajomym i mieć te 30% zysku. Jednak dostałam katalog, później 2 kolejne i mama zaniosła do pracy, dałam cioci, a ona swoim koleżankom i nagle robiłam zamówienia za ponad pół tysiąca. a z moich 30% robiło się coraz więcej zysku + darmowe szkolenia makijażu, darmowe kosmetyki. Zarobiłam około 1,5 tysiąca praktycznie nic nie robiąc i uważam , że jeśli ktoś ma czas i chęci, jest to świetna oferta by dorobić sobie "kilka groszy". A jeśli chciałaby Pani kupować dla siebie, to jest to również świetny pomysł , ponieważ firma MARIZA jest tania i świetnej jakości + za symboliczną złotówkę dostaje Pani prezenty. Jeśli jest pani zainteresowana współpracą ze mną, to musi się Pani zalogować na tej stronie https://strefamariza.pl/?m=partner&tab=register&Sponsor=020694 (tak jes mój ID oraz imię i nazwisko więc proszę to zaakceptować, bo ja jestem osobą wprowadzającą) Jeśli ma Pani jakieś pytania , to proszę pisać! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach