Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milutka_111111

Imię dla córeczki.

Polecane posty

Gość milutka_111111

Witam kobietki. Jestem w 19 t i 4 d ciąży. Lekarz twierdzi,że bedzie córcia. Wiadomo, czas szybko leci a dzidziusia trzeba jakoś nazwać, no i tu pojawia się problem. Mam pare opcji ale nie wiem która najlepsza, pomóżcie. A więc moje typy to: Laura, Zuzia lub Oliwia. Które waszym zdaniem najlepsze? A może zaproponujcie też jakieś swoje typy. :) Pozdrawiam.

Gość gość
Moim zdaniem oliwia ale musisz sama zdecydowac czy przeszkadza ci to ze jest oklepane

Gość gość
Z tych zuzia i oliwia baaardzo popularne a laura mi sie nie podoba. Ja wybrala bym np Ewa lub Agnieszka bo teraz nie sa tak popularne. Kiedy bedzie w szkole nie bedzie 6 zuzia lub oliwka. Ja mam na imie Olga i bardzo sobie chwale zawsze bylam jedna w klasie a w pracy przy 4 Aleksandrach tez jalo Olga bylam jedna.

Gość gość
Mocno przereklamowane, mało oryginalne, choć ładne same w sobie te imiona. Może Jagoda? Hania? Ida? Iga? Maja?

Gość gość
To tez zalezy gdzie mieszkasz bo ja mam corke oliwie i w przedszkolu tylko ona ma tak na imie. W mojej miejscowosci wiem ze sa jeszcze 2 ale jedna ma 6lat a 2 ma dopiero roczek. Zuz nie ma ani jedne. Za to sa 2 amelki, 2 kasie,, jest 1 olga i 1 aleksandra ale tak na obie mowia ola.

Gość gość
Z twoich propozycji wybrałabym Laurę, mało spotykane, mnie osobiscie podoba się Nadia

Gość gość
niedawno rodziłam i dużo jest teraz jagód, ida też się trafiła a moja ma na imię iga

Gość gość
Moje córki to Aleksandra i Kalina.- Sąsiadki to , Laurencja, Łucja.

Gość gość
Mi najbardziej podoba się Laura, chociaż wszystkie 3 twoje typy są ładne. Laura jest też najmniej popularna wśród dzieci. Zamiast Oliwii zaproponuję Liwię

Gość gość
Laura, OliwiA mi się wcale nie podobaaaa.

Gość gość
Laura

Gość gość
Majka:) Alicja:)

Gość gość
Laura a mi podoba się jeszcze Róża