Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda-mama

Tydzien temu dowiedzialam sie ze bede mama.

Polecane posty

Gość gość
jest już tutaj topik młode ciężarne i mamy czy coś takiego. poszukaj. pisze tam parę dziewczyn mniej więcej w twoim wieku.

Gość mloda-mama
Jestem pozytywnie nastawiona, cieszę się ale jednak w głębi duszy jest strach, nawet duży, bo jestem młoda, za młoda na mamę, ale jeśli zaszła taka sytuacja to podołam i wychowam maleństwo które już pokochałam .

Gość gość
Gratulacje dziewczyny! Ja mam 22 lata i 4-miesięczną corcie:) też się bałam na początku jak to będzie, ale wszystko się dobrze ułożyło, a moja malutka jest moim największym szczęściem... A i wcale nie czuje, ze ucieka mi młodość, z dzieckiem też można wszystko zrobić, i pobawić się i jechać na wakacje, pójść na grilla.. Dziecko w niczym nie wadzi! A dla mojego maleństwa mogłabym zrobić wszystko! Z dnia na dzień kocham ja coraz bardziej, kiedy czasem mam gorsze chwile uśmiecha malutkiej wszystko wynagradza! Trzymam za Was kciuki i wierzcie mi, nawet nie wiedziałam ze dziecko może dawać tyle szczęścia i radości!

Gość mloda-mama
Ja sama bardzo ciesze sie z tego ze ojciec dziecka moj chlopak jest przy mnie i zawsze bedzie. Wiadomo dziecko to koszty, nieprzespne noce ale takze 'inwestycja' na cale zycie ktora moze tylko procentowac. Owszem boje sie . Ale chce tego maluszka. Wiadomo licze sie z remontem domu na pokoik dla malenstwa, kasa na kaszki pieluchy pampersy ale skoro stworzylosmy to dziecko to musi miec zapewniony byt i kochajacy dom..