Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak uczuć zupełny

W ogóle nie umiem się zakochać, nie kocham żadnego faceta

Polecane posty

Gość brak uczuć zupełny

A jestem z jednym już parę lat i nie wiem co to namiętność, tęsknota, czułość, przytulanie itp itp itp :(

Gość gość
ja też się nie umiem zakochać mam 31 lat a zakochana byłam w wieku 15 lat i wtedy byliśmy razem przez 9 lat teraz jestem sama i też nie wiem co to przytulenie itp. no ale ja to normalne, ale ty to co ty robisz z tym swoim facetem

ale ja jestem sama, gdybym miałą faceta, to by nei było problemu, tylko że nie moge sie zakochac

Gość brak uczuć zupełny
No głównie to mieszkamy razem. Wychodzimy itd. Jak brat z siostrą lub koleżeństwo, głupio mi jakoś byłoby złapac go za rękę albo podejść i przutulić ot tak. I tak jest od początku, dobrzy kumple, brak typowego zachowania wskazującego na miłość. No wiem, że dziwne :O

Gość brak uczuć zupełny
No poczuć chemii albo zauroczyć się też nie potrafię. Może na krótką chwilę, jeden dzień czasem i pryska jak bańka mydlana.

Gość gość
Haha same psycholki w jednym miejscu. To stad ten dziwny klimat.

Gość gość
ciekawe z czego to wynika mi się bardzo rzadko kotś podoba czy jestem kimś zafascynowana, ale jeśli juz to trwa to góra 2 miesiace i przechodzi jak ręką odjął

Gość gość
dobrze że i ty odłączyłaś/eś hahah teraz już mamy pełen obraz topiku

Gość gość
To bardzo dziwne te "koleżeństwo" mieszkam ze swoją kobietą od 7 lat i nie pamiętam abyśmy się na przywitanie nie pocałowali, o przytulaniu to nie wspomnę, bo ona strasznie pieszczotliwa jest...

Gość gość
Gdzie ? Ja sie z wami nie identyfikuje wogole. Podziwiam, obserwuje ta cala menazerie.XD