Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaPulpeta

Do którego msc jeżdzicie gongolą?

Polecane posty

Gość mamaPulpeta

moja córcia za kilka dni kończy 5msc, w gongoli ledwo się już mieści , myśle że jeszcze max miesiąc będzie nam służyć. Czy 6msc dziecko już mogę wkładać do spacerówki( pozycja półleżąca)

Gość gość
Ja w gondoli wozilam do 6 m-ca mialam duza), potem na pollezaco, a gdy dziecko samo zaczelo siadac (niecale 9 m-cy mialo) to wozilam na siedzaco.

Gość gość
Mój ma taką7,5 miesiąca i od ok 1 miesiąca jeździ w spacerowce. Sam siedzi i siada z raczka tzn. Z pozycji na czworakach.

Gość gość
gongolą nie jeździłam wcale:p ale w gondoli do 8 msc córki, do 5 msc syna (był właśnie taki pulpet)

Gość iustak
Mój synek ma 5 msc i już 2 miesiące jeździ bez gondoli. Tylko mam w wózku pozycję calkiem leżącą

Gość gość
7 miesięcy

Hej ! Mój synek ma 5 miesięcy i już właściwie siedzi sam, jeśli tylko podpiera się rączkami np. trzyma się wózka, w gondoli ledwo się już mieści, myślicie że mogę Go już przenieść do spacerówki ?

Gość gość
Moj synek skonczyl wlasnie 4 msc i ledwo sie miesci w gondoli,musze caly czas go podciagac do gory bo sie zsuwa a wtedy nozki mu sie nie mieszcza. Jak sie rozciaga to jest na styk. Mam spacerowke na plasko rozkladana,ale on nie jest gotowy na nia jeszcze. Probowalam ale mu nie pasuje. A mojej kolezanki corka w tym samym wieku juz od miesiaca jezdzi w spacerowce na plasko,ona nie wytrzymywala w gondoli i spacerowka jej podpasowala. Ja mysle ze gora miesiac wytrzymamy i od 6 msc przeniesiemy sie do spacerowki. Bo powyzej to on na pewno sie nie zmiesci.