Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjaanina

pyt do mam ktore maja lozko pietrowe u dzieci

Polecane posty

Gość jjjaanina

hej drogie mamy,moze cos mi poradzicie? Jak to wyglada u was? Mamy male dwopokojowe mieszkanie.Nie jest zle,a dopuko dzieci byly mniejsze to nie bylo problemu zeby miala wspolny pokoj.Jednak teraz syn zaczyna szkole.A tylko jedno biorko jest,przydaloby sie drugie dla niego,jakas dodatkowa szafka ale brak miejsca.Czy dobrym rozwiazaniem jest lozko pietrowe? albo takie wysuwane drugie z pierwszego? sprawuja sie takie lozka u rodzenstwa??

Gość pomaranczowa.
u mnie w domu takie łóżko sprawdza się świetnie,nie ma kłótni. nikt nikomu nie ściąga kołdry czy zajmuję za dużo miejsca na łóżku. do łóżka dobrałam sobie powiększone biurko.. po prostu jest dłuższe niż standardowe, również sprawdza się idealnie, ponieważ we dwójke można odrabiać lekcje i do tego jeszcze spokojnie mieści się komputer, a pokoju dla chłopaków też nie ma dużego .

Gość jjjaanina
a masz jakas kanape tez w pokoju,zeby mozna bylo sobie usiasc np w razie jakby ktos przyszedl do nich?

Gość pomaranczowa.
nie... łóżka mam zawsze pościelone i przykryte, więc tak naprawdę gdy ktoś do nich przychodzi zajmują wygodne pufy i krzesła od biurka.

Witam, moje dzieciaczki mają łóżko pietrowe( góra zajmowana przez & latke a dół przez 3 latka) spokojnie w ciągu dnia mogą się tam bawić, posiedzieć czy odpoczać ja osobiście wolę takie rozwiązanie niż rozsuwane łóżko bo niema problemu z rozścielaniem łóżka podnosze kocyk i już jesc pościelone :)