Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość to tylko gość

śniło mi się, że

Polecane posty

Gość gość to tylko gość

on ją zostawił i byliśmy razem. to było coś niesamowitego, chciało mi się ciągle całować i kochać tak, że nawet on ni wyrabiał. no i własnie dlatego będę go unikać jeszcze bardziej.

Gość gość to tylko gość
i dziwne, bo w tym śnie on był nim, ale miał jakąś inna twarz. to chyba dla tego, że już jej szczegółów nie pamiętam. minęło tyle lat.

Gość aedwefrrr
a mi jak się ex śni to ma zawsze swoją twarz i te oczy błękitne..... wciąz je pamietam :(

Gość gość to tylko gość
my nie byliśmy ze sobą, on nawet nie wiedział co czuję. oczy ma szare, chmurne jak angielska aura.

Gość aedwefrrr
jakbyś patrzyla głębokow jego oczy to też byś je pamietała........:(

Gość gość to tylko gość
oj patrzałam i to całkiem niepotrzebnie. miałam z nim przez tyle lat może 4 sny. ten był najdłuższy. po takim śnie, człowiek na powrót czuje się strasznie rozbity.

Gość Józia Rózia
W takich snach jest ukryta magia

Gość aedwefrrr
serce tęskni rozum biczuje...............

Gość gość to tylko gość
on jest szczęśliwy, spełniony, zamożny, na poziomie i ma co tylko chce łącznie z pasującą do niego żoną. mnie rozum podpowiada od zawsze, żeby nie burzyć ich ładu. mam twarde zasady, ale jak mówiłam po takim śnie człowiek się czuje jakby to wszystko złamał. :(

Gość gość
do autorki mam dla ciebie dobre wiesci mozesz w to wierzyc badz nie ale tez sen jest dla ciebie szczesciem juz tłumacze jezeli sni cie sie Twoja niespełniona miłosc badz nawet Twój osobisty Partner Z INNĄ GŁOWĄ tzn ze w niedalekiej przyszłosci poznasz kogos zupełanie nowego i to bedzie własnie to SZCZESCIE I SPEŁNIENIE niech sie stanie

Gość gość to tylko gość
bełkot. gdyby sny się spełniały to członkowie mojej rodziny umarli by już po kilka razy a ja umiałabym latać i rozmawiać z wilkami.

Gość gość
jeden sie spełnia drugi nie we wrózby tez raz wierzymy raz nie ale na twojej drodze ktos taki pojawi sie ale nie martw sie nic na siłe nikt nie bedzie cie uszczesliwiać jak bedziesz sie bronic rekami i nogami :)

Gość gość to tylko gość
bełkot.

Gość gość
po co wytawiasz na forum swój sen wypłakujesz sie ze tak ci źle ktos opisał twój sen bo sama ten sen opisałas a czy sie spełni w trakcie kwartału sama zobaczysz swoją drogą brac sie za żonatych trzeba byc nieźle rąbnietym kobieto z tego same problemy

Gość gość
Hołdujesz temu żonatemu prawie mu Ołatrzyk postawiłaś nie wszystko Złoto co sie świeci

Gość gość to tylko gość
beeeeeeeeełkot!

Gość gość to tylko gość
dla ścisłości. ja go tu nie szukam, bo on by tu nie zajrzał, ale wygadać się musiałam 🖐️

Gość gość
gadaj gadaj ale o wolnych bo zła karma do ciebie wróci dzis ty chcesz zabrac komus męża za kilka lat jakas bidulka zrobi ci to samo zastanów sie

Gość gość to tylko gość
:) nie. nie zabieram mężów, gdyby tak było, lata temu byłby mój.