Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam znaleźć pierwszą pracę jeśli wszędzie jest wymagany 1 rok doświadczenia?

Polecane posty

Gość gość

I to na te niższe stanowiska, na te wyższe to najlepiej od razu 5 lat. :o Mam tylko 3 miesiące doświadczenia z praktyk, nie wiem nawet czy składać cv tam gdzie jest wymagany 1 rok doświadczenia. Takie CV będzie w ogóle rozpatrzone czy wyląduje w koszu? Co ja mam robić?

Gość gość
jakie mialas praktyki?

Gość gość
zwyczajne w biurze, w wakacje (studiuję dziennie)

Gość gość
Zmartwię Cię - jedynym rozwiązaniem jest odpowiadanie na oferty pracy, gdzie doświadczenie jest 'mile widziane'. Popracujesz za jakieś 1300 zł przez rok, ale zdobędziesz ten 1 rok doświadczenia. Właściwie nie masz innej opcji, póki co przebijają Cię kandydaci z doświadczeniem i to ich prędzej wezmą. Teraz bardziej liczą się studenci zaoczni z doświadczeniem, taka prawda.

Gość gość
Składaj, tylko mocno zaakcentuj swoje doświadczenie, co umiesz w kontekście pracy i że super szybko się uczysz. Ja pracuję w firmie, gdzie wymogiem była niepełnosprawność (ja jestem zdrowa w 100%) więc warto próbować :D

Gość gość
A może biuro, w którym miałaś praktyki zechce cię zatrudnić jeśli będziesz dyspozycyjna?