Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój partner mnie zawiódł na całej linii - nie ma nic z prawdziwego mężczyzny

Polecane posty

Gość gość

Opis mojego partnera ( w skrócie): - nie ma prawa jazdy - nie pali - nie pije alkoholu - nie przeklina - zajmuje się dzieckiem - gotuje - sprząta - prasuje itp. prace domowe - zabiera dziecko na spacery - wstaje w nocy do dziecka - w weekend woli być z dzieckiem niż imprezować - nigdy nie podniósł na mnie czy na dziecko głosu - nigdy nie wrócił pijany do domu - nigdy nie krytykował mojej jazdy samochodem - nie jest władczy i dominujący w łóżku Chciała bym mieć normalnego faceta takiego przeciętnego a nie taka podróbka mężczyzny mi się trafiła. Proszę pocieszcie mnie bo powoli mam już dość!

Gość gość
ile masz lat moge sie tobą zająć lubie takie niezaspokojone mezatki gdzie mieszkasz?

Gość gość
Kolejna debilka na forum i debilny temat

Gość gość
Kolejna debilka na forum i debilny temat

Gość kiepskie prowo prawiczku
postaraj sie bardziej bezrobotny cieniasie :)

Gość gość
Nie jestem prawiczkiem ty nieudaczniku! Miałyście mnie pocieszyć, napisać, że może wy chociaż macie gorzej.

Gość gość
haha a ludzie sie nabieraja na prowokacje

Gość gość
taki facet to chyba ideał nie jedna by takiego chciała a ty narzekasz że za idealny jak trafisz na alkoholika to wtedy będziesz marudzila! kobieO ! ty sie ciesz!

Gość gość
Pocieszam Cie. Dobrze, że ja tak nie mam, mój TŻ drugi raz siedzi w więzieniu, dostał 6 miesięcy za pobicie (wcześniej miał zawiasy). Pobił faceta w klubie bo mu się nie spodobał, był ciotą. Mam prawdziwego mężczyznę!!! Wcześniej zabrali mu prawko za szybką jazdę samochodem po alkoholu. Mój Seba to prawdziwy samiec alfa, a nie jak te cioty, które nie piją, nie zdradzają i nie biją.

Gość gość
Aaa kochana, a ile razy mnie zdradził, to nawet nie zliczę. Jestem dumna, że mam takiego ogiera przy sobie i szykuję mu paczkę do pudła.

Gość gość
mnie tez bardzo jara moj ogier, lubie jak mnie pobije a potem kaze mi zmywac gary wlosami to taka adrenalina on zmienia moje zycie tyyle sie dzieje ciagle podekscytowanie. oczywiscie ma wielka parowke i lubi wpychac na sucho az rozrywa. TO Jest prawdziwy mezczyzna

Gość gość
zrozumcie zakompleksione bezrobotne prawiczki że jest cała masa normalnych, męskich facetów, którzy nie muszą być kryminalistami i bić swoje partnerki żeby poczuc się męsko. A wy chyba widzicie tylko dwie skrajności - albo jakaś ciota, która najczęściej przez siebie samą jest opisywana jako porządna,spokojna albo od razu brutal, kryminalista i dziwkarz.

Gość popieram gościa powyżej
pomiędzy nieudaczną ciotą (prawiki z kafe) a prymitywem i brutalem jest jeszcze normalny facet :) a władczość w łóżku jest... hmm.... :P

Gość popieram gościa powyżej
Aha, i oprócz punktu pierwszego (brak prawa jazdy? nie ma opcji) oraz ostatniego (seks) to opis faceta idealnego :) Także prawiki zróbcie prawko i podszkolcie się w łóżu, to będziecie ideałami (jeśli reszta cech pasuje) ;)